Nedeljni horoskop za period od 12.01. - 18.01.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja, ali i kakva hrana će vam najviše prijati ove nedelje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.01.2015.

00:00

Default images

Ovan

Ako ste preterali sa hranom tokom ovih dana, preporučuje se da unosite u svoj organizam dosta ribe, salate, sveži sokovi od jabuka i grejpa. Ovo je pravi eliksir za vaš organizam, a dobro je i za skidanje viška kilograma.

Ljubav

Za Ovnove je nedelja ispunjena ljubavnim zanosom posebno za rođene prvih dana tog znaka. Zanosu doprinosi i ulazak Marsa u znaku Riba. Bez obzira na to što ne može trajati,često vredi i da se zbog malog pravog zanosa i zaljubljenosti odreknemo samih sebe. Ovnovi treće dekade ljubavna tajnu koju kriju ih čini jako nervoznim.Još uvek niste raščistili sa sobom da li želite da ponovo vratite nečem starom i već dobro poznatom ili da uletite u nešto vrlo izazovno,nepoznato i uzbudljivo. Oni iz treće dekade se muče nejsnom situacijom koja već dugo traje u odnosima. Ishod se ne nazire, makar još uvek.

Posao

Samo izgleda da ste nadmoćni u poslu. Ispod vaše maske se kriju nezadovoljstva. Proračuni su intezivniji nego inače. Čini se da vam se nude brojne prilike, ali kao da ne možete da se snađete u ponuđenim pričama. Vi imate taj poriv „sve u cilju uspeha...“, ali sada nema efekta vaša energija i takvi vaši stavovi. Pokažite svoje talente, koliko god mislili da vas nipodaštavaju. Mnogi od vas su umorni od lavirinta koji je tako dugo prisutan na ovom polju. Povoljni dani za putovanja su 13. i 15.januar.

Novac

Pravi period za pravljenje planova, ali ne i za konkretno delanje kada su finansijska ulaganja u pitanju. Moguće je da će neki novčani prilivi da kasne ili da vam pristignu u poslednjem momentu.

Zdravlje

Pazite se povreda. Imunološki sistem i dalje nije u najboljem stanju.

Bik

Kod Bikova strpljenje može da pomogne da se skinu svi “viškovi”. Da biste malo oporavili svoj organizam od praznične trpeze preporuka je da ishranu svedete ( bar neko vreme ) na žitarice, jabuke, grožđe, puno svežeg povrća.

Ljubav

U vezi sa jednim Bikom najvažnije je da jedan od partnera bude tolerantan i popustljiv da bi ljubav bila harmonična i trajna. Vaša energija vam ne dozvoljava da u ljubavi budete osvojeni lako. Vi samo čekate pravi trenutak da stvar uzmete u svoje ruke . Tak kada se zaljubite vi pristajete na mali kompromis, ali i tada na ljubav gledate kao na igru sa partnerom. U tome vam može pomoći samo neko ko je sličan vama i veoma tolerantan da bi to trajalo. Upravo ovih dana će doći do izražaja ove potrebe u emotivnom životu svakog Bika.

Posao

Uz dovoljno koncentracije možete da dostigneste svoje ciljeve. Ovo nije vreme za najkrupnije planove kada je vaš postojeći posao u pitanju, ali vas svakako može dobro usmeravati ka krupnim stvarima koje dolaze. Neki od vas će imati problema sa dokumentacijom, posebno ako nemaju radnju regularno prijavljenu. Ovo shvatite kao opomenu, jer većih problema trenutno nećete imati. Mnogi od vas pokušavaju da nađu bilo kakav posao. Nešto nemate sreće tokom narednog perioda.

Novac

Finansijski ne stojite najbolje, mada neki od vas imaju novčane dobitke kroz honorarni rad. Pojedini će rizikovaati bez obzira na upozorenje.

Zdravlje

Manji problemi kod srčanih bolesnika. Moguće infekcije i prehlade.

Blizanci

Ishrana tipa “navrat-nanos”, ali srećom ste uglavnom u pokretu. Ipak, preporuka ovih dana je da vaša ishrana bude bazirana na svežem voću i sezonskom povrću.

Ljubav

Vi u ljubavi najviše volite da se igrate. Vi strpljivo čekate pravi trenutak i emotivno se opuštate tek kada vidite da ste na čvrstom tlu. Vaša instruktivna opreznost je način da se sačuvate od razočarenja. Dečije i nevidljivo osvajate i ne pristajete da budete osvojeni. Iako ste gotovo uvek vedri i nasmejani, emotivno ste osetljivi. Vi ste nedovoljno uporni i skloni promenama mišljenja. Ovih dana partner će vam priuštiti prelepe trenutke, biće pažljiv i nežan, zaljubljen. Možete mu se potpuno prepustit.

Posao

Nesumnjivo imate briljantan um. Ova nedelja može vas staviti u prvi plan kod šefova. Iskoristite to. Mnogi od vas će biti natrpani raznim informacijama, ali nijedna im se neće svideti. Poslovi koji su vezani za pravne službe mogu da vam budu bolje postavljeni ovih dana, ali ne zaboravite da ide period koji može biti začinjen greškama na tom planu. I sada se oseća haos u međuljudskim odnosima. Kašnjene nekog bitno dokumenta je moguće za vas Blizance.

Novac

Mnogo razmišljate o ovom polju, ali nemate dobrih prilika da dostignete željeno. Pazite da sve zarađano ostavite po strani.

Zdravlje

Trebalo bi da smanjite pušenje.

Rak

Raznolika niskokalorična ishrana je idealna za vas. Riba, grožđe, brokoli, kupus i organizam će se osloboditi viškova, ako ste ih dobili tokom praznika.

Ljubav

Vi tražite stabilnost i čvrstu vezu. Stabilan partner će vam pružiti osećaj sigurnosti, koji vam je neophodan da biste bili srećni. U ovom periodu posebno ste osetljivi, i suviše primate stvari k srcu i burno reagujete. Potrebna vam je zaštita, a najviše od vas samih i loših misli. Potrebo vam je vreme da postanete sigurni. Slobodni se nalaze u situaciji u kojoj ljubav ne može da traje. Vi ste na neki način odvojeni od voljene osobe, niste zadovoljni i to izaziva rasprave i svađe.

Posao

I na ovom polju ste osetljivi kada su spoljni uticaji u pitanju. Kod pojedinih je moguća pojačana kontrola na poslu. Pazite da ispravite sve svoje greške, ako ih uopšte imate. Ovo su dani kada vas neke reči mogu povrediti, možda više namerno, bez obzira da li ste nešto skrivili ili ne. Preporuka je da sve svoje obaveze sistematično rešite na vreme.

Novac

Ovo je polje u kome možete da budete bar malo zadovoljni, posebno ako vam nije stalo da su vaši doprinosi manji od partnerovih. Bračni mogu da imaju svađe sa partnerom zbog preteranih troškova.

Zdravlje

Hrronični bolesnici imaju više problema tokom kraja nedelje.

Lav

Za dobar izgled i zdarvlje preporučuju se sportske aktivnosti, ali i upotreba zelenog povrća u što većoj količini.

Ljubav

Period je intezivnih i burnih emocija, jakih želja, strasnih ljubavi. Ponovo ste puni gordosti, ponosa, snage i otmenosti. Svesni ste svoje snage i strasti. Sada ste u potrazi za osobom koja je sa vama srodna, tražite sjaj, divljenje, jaku ličnost koja vas može očarati. Vi tražite nekog koga ćete osvojiti i kome ćete se potpuno predati. S druge strane to traženje vam je teško. Uglavnom ovaj period biće obeležen burnim osećanjima i zadovoljstvom.

Posao

Veliko nestrpljenje vlada kada je vaš posao u pitanju. Trebalo je odavno da shvatite da sve treba da ide svojim tokom. Sredinom nedelje ćete biti euforični po pitanju nekog glasa ili dokumenta. Postaćete energičniji, ali je jako bitno da pazite na eventualne greške koji mogu da se jave pri prihvatanju novih poslova. Ako jos uvek niste u radnom odnosu, možda vas ove nedelje jedan glas razočara.

Novac

Ni finansijska situacija nije baš najsjajnija. Ni sami ne znate kako funkcionišete na tom polju.

Zdravlje

Moguće prehlade i povišena temperature.

Devica

Za osetljiv stomak, naše drage Device bi trebale da se skoncentrišu na neke vegeterijanske dijete, ako ima potrebe za tim. One uglavnom vode računa o ishrani i tokom praznika i slavlja.

Ljubav

Istrošili ste se na emotivnom planu, odrekli ste se ljubavi, emocija i davanja, a i vaš partner je neraspoložen i bezvoljan. U ovom periodu ne biste smeli da se povlačite u samoću. Prihvatite pozive prijatelja za zlazak. Odlazak u prirodu bi vam prijao, jer biste regenerisali svoje snage. Žene rođene u ovom znaku biće nešto stabilnije, razum će vladati osećanjima. One će i dalje analizirati svoju ljubav. Sve ovo vas može udaljiti od vašeg partnera. Nećete biti raspoloženi ni za razgovor, ni za objašnjenja, a upravo sada su vašem partneru ljubav i podrška neophodni.

Posao

Osetićete priliv energije koji vam je preko potreban, vratiće vam se snaga i optimizam koji ste u prethodnom periodu izgubili. Neki će biti zadovoljni obavljenim poslom, tako da očekujte pohvale po pitanju toga. Pustite neke principe i odlučite da li vam je bolje da pređete na drugi ponuđeni posao. Nezaposleni i dalje nemju sreće što se tiče nalaženja posla. Neko obećanje nije više aktuelno. Premoreni ste od čekanja.

Novac

Finansijski ne stojite loše, ali zahvaljujući stabilnosti u porodici. Nemojte da se osećate degradiranim zbog toga.

Zdravlje

Mnogo nerviranja pa stomačne tegobe postaju siva svakodnevica tokom ove nedelje. Više optimizma.

Vaga

Velike količine vode, jela bogata proteinima je savršen recept da oporavite organizam u preterivanju od jela i pića.

Ljubav

Na ljubavnom polju nedelja lepa i zanimljiva. Posebo Vagama prve, a i druge dekade slede uzbudljivi i romantični dani u društvu partnera. Vage koje nisu zaljubljene srešće osobu koja će im se odmah dopasti. Vaš društveni život biće veoma intezivan. Upoznaćete mnogo novih i neobičnih osoba, a ukoliko rešite da negde otputujete provešćete se sjajno. U narednom periodu bićete puni snage i energije, dobro raspoloženi i pozitivno ćete uticati na svoju okolinu. Kod vas je dobro raspoloženje ključ dobrog odnosa u ljubavi, a u ovoj nedelji možete biti veseli, posebno ako ste tek ušli u vezu.

Posao

Za Vage će naredni period biti uspešan, posebno ako rade fizičke poslove. Energije nemaa na pretek, ali sasvim dovoljno. Pojedine Vage su taktične u ovom periodu. Dinamični poslovi mogu biti puni rizika ovih dana. Taj rizik je najviše vezan za papirologiju ako ste vlasnik private radnje ili firme. Nezaposleni su za jedan “fin” posao, a kada budu imali ponudu da se “oznoje” njihov izraz lica biće dovoljan odgovor. One Vage čije zanimanje je vezano za poznavanje stranih jezika imaće prilike da se zaposle. Za sada samo povoljne vesti.

Novac

Malo opušteniji treba da budete kada je ovo polje u pitanju, jer se prilivi novca povećali ili ustalili. Sa druge strane imaate puno obaveza koje morate da regulišete, pa nije ni čudo što imate smrknut izraz lica kada se pomenu finansije.

Zdravlje

Prehlade i problemi sa cirkulacijom. Pazite se preloma.

Škorpija

U sklopu svoje dijete uvedite upotrebu sledeće namernice: smeđ pirinač, zelenu salatu, celer, klice, krastavce, trešnje, narandže i limune.

Ljubav

Kad vidite zaljubljenu Škorpiju pomislićete da nema ničeg radosnog, lepog, prefinjenog, ljupkog i milog u njoj jer ovde je sve skriveno, obavijeno velom tajne i tuge. Ali ispod toga ključa strast, zanos, ekstaza i glad za ljubavlju. Ljubav Škorpije je jaka, ispunjena velikom strašću i nikada spokojna i slobodna. Škorpije rođene u prvoj i drugoj dekadi proći će kroz jedan uzbudljiv napet period u svom emotivnom životu. Bićete jaki, magnetski privlačni, puni strasti, ljubomorni i posesivni. Ipak sve ovo može da se događa brzo. Tako da računajte na početke veza koje će se brzo završiti.

Posao

Možete malo da odahnete i kad aje ovo polje u pitanju. Iza vas su dani i vreme koje nije bilo najpogodnije na mnogim poljima. Samo vaša upornost je uspela da donese stabilnost. Možda vam je potreban odmor, pa ako ste u situaciji poželjno je uzeti ga sada. U najavi je nov posao, koji za vas može biti kao poručen. Može se desiti da se razgovor odloži, čak i za sledeći mesec.

Novac

Zarade ima. Može da deluje da je brza i laka. Pazite da ne pravite greške pri obavljenom poslu, pa da onda imate probleme oko priliva novca. Pokušajte da u ovoj nedelji vratite dug.

Zdravlja

Loša cirkulacija, problemi sa leđima.

Strelac

Vi ste skloni preterivanu, pa stoga nije naodmet da povedete računa o svojoj ishrani nakon ovoliko dana slavlja i prazničnih trpeza. Za sve rođene unutar ovog vatrenog znaka najbolja hrana za mršavljenje su voće bogato vitaminom C, paradajz i luk.

Ljubav

Ovih dana bićete lepši i zavodljiviji nego ikada, niko vam neće odoleti, uživaćete u ljubavnim susretima, a dobićete i poklon od voljene osobe. Vaša ljubav je slobodna i sve što vas može primorati da se odreknete te svoje osnovne potrebe biće odbačeno. Ne priznajete i ne prihvatate nikakva moralna načela. Vi ste sigurni da ljubav negde postoji, a vi bez nje ne možete. Vi se nje ne stidite i ne marite šta ko kaže. Vi ste onaj koji bira, ali koji nije srećan dok nije izabran u večnoj ste potrazi za čistom ljubavlju, strasni i hrabri lutate i tražite svoj ideal. Tada procvetate.

Posao

Možda ste se u prethodnom periodu mnogo zaleteli. Pazite sada gde se i u kakvoj priči sada nalazite. Zbog toga se sada osećate iscrpljeno. Razočarenje kroz sardnike je sada vidljivo. Moguće su međusbne optužbe tokom ove nedelje. Pazite da ne preterate. Ipak treba da radite zajedno i u budućnosti. Nekima od vas sjajne vesti po pitanju novog posla. Ne brzajte sa planovima.

Novac

Ako nekim slučajem baratate sa većom sumom novca, pazite gde ćete taj isti novac usmeriti. Ako ste u mogućnosti da nekom pomognete, učinite to, samo nemojte da preterujete.

Zdravlje

Preterana nervoza. Pokušajte da prestanete sa pušenjem. Moguće jače prehlade.

Jarac

Uglavnom nemate problema sa viškom kilograma, ali biste u svakom slučaju mogli da uvedete sledeće namernice na vašem meniju: supe od povrća, salate sa malo sirća i ulja kao i umerene količine nemasnog mesa, najbolje živine.

Ljubav

Vi se teško upuštate u bilo kakva osvajanja, ali ne zato što vam je to strano. Naprotiv, vi ste u tome vrlo vešti i tako pronalazite put da ostvarite sve svoje želje, ali samo kada ste zaista zainteresovani. Ne vodite kratke, prolazne veze i avanture, volite osećaj moći, trajnosti i sigurnosti. U ljubavi nikada ne srljate, volite da znate sve o vašem partneru, da ga upoznajete i polako se vezujete. Teško dajete i pristajete da budete osvojeni, delujete nedostupno i odbijate svaku nasrtljivost. Jarčevi ulaze u jedan uspešan i zanilmljiv lični i ljubavni period. Događaji će se nizati, a vi ćete samo u početku biti posmatrač.

Posao

Budite u pripravnosti. Oavj period je jako zanimljiv na poslovnom planu. Neke ponude mogu biti više nego interesantne, bilo da ste zaposleni ili ne. Neki od vas ne bi trebalo da odbijaju posao koji je na određeno vreme. Lepa je prilika, pa je zgrabite. Neki od vas imaju dileme što se tiče odlaska u inostranstvo. Nije vreme da još uvek donosite odluke, ali ako ste limitirani periodom, preporuka je da idete.

Novac

Veći troškovi nego prilivi novca, ali možete biti zadovoljni. Još uvek ćete čekati novac ako je zarađen dodatnim radom.

Zdravlje

Ovo polje nema većih promena ove nedelje, osim što vam je imunološki sistem slabiji nego inače.

Vodolija

Klonite se masnog mesa i slatkiša i sve će biti u redu. Vaša idealna dijeta uključuje voće, posebno agrume, a može da dođe u obzir i sušeno voće.

Ljubav

Vodolije se polako bude iz letargije i određene pasivnosti u kojoj su bile jedno duže vreme. Vaša moć promene i vaša prilagodljivost pomoći će vam da ponovo stanete na svoje noge. Vaš čvrst karakter omogućava vam da ne propadnete posle razočarenja, ali to ne menja vaš odnos prema suprotnom polu i ljubavi. I dalje se ponašate u skladu sa vašim kodeksima. Oni su često različiti, za druge neobični i ponekad neshvatljivi, ali vi ne volite da dajete bilo kakva objašnjenja i svejedno vam je da li će se neko prilagoditi ili ne. To nije vaš problem. Zbog toga dolazi i do problema u odnosu sa partnerom. Morate znati da ste drugačiji i neobični, da vas ljudi često ne razumeju, da su vaši zahtevi često veliki i ponekada teško ostvarljivi. Zbog svega toga osećate da vam ljubav nije uzvraćena, ranjivi ste i zbog toga nezadovoljni.

Posao

Velika popularnost biće očigledna ovih dana. Možda ćete i sami biti zbunjeni. Ovi dani su ipak za vas prenaporni. Pojedini i dalje čekaju povoljniji vetar da se upuste u novine koje su im u planu već duže vreme. Neki od vas su prenapeti zbog previše odgovornosti. Sređujte papirologiju. Idu dani kada možete imati problema sa nekim zvaničnim institucijama.

Novac

I ono što imate ne znate odakle vam je. Uglavnom i nemate, ali se nađe za ono potrebno. I ove prethodne rečenice deluju konfuzno, ali definitivno je to pravi opis vašeg polja novca. Pomoć drugih ne izostaje, ali se vi osećate preopterećeni celom ovom situacijom.

Zdravlje

Problemi sa sinusima. Moguća je visoka temperatura.

Ribe

Volite da uživate u hrani i piću, a posle organizam trpi. Za vas su sledeće namernice jako dobre: žitarice, mahunarke, hranu bogatu gvožđem, poput jaja, jetre, spanaća, ostriga, grožđa, suvih šljiva, marelica i breskvi. Redukovati količinu soli.

Ljubav

Vaša osetljivost i senzibilnost biće maksimalno pojačani u ovom periodu. Naime, sada ćete se naći između dve krajnosti. S jedne strane bićete maksimalno suzdržani, skromni, neodlučni i promenjljivi, a sa druge strane spremni za akciju i promene. Vi ste u stanju da jako dugo trpite odnos koji vas ne zadovoljava, u kome nemate romantike, mašte i sanjarenja. Vešto skrivate svoje želje i osećanja, a dobro čitate druge, zbog toga vam se može desiti da se upletete u sopstvene mreže i da ne možete da izađete iz začaranog kruga. Ribe rođene u prvoj dekadi, posebno one u braku imaće kraću emotivnu krizu. Partner će biti osetljiv i agresivan u isto vreme, čak pomalo svađalački raspoložen.

Posao

Oni koji su izbegli neke probleme, mogu dalje rutinski da obaljaju svoj posao. Mogu pomisliti da ste spori, ali vi više ne znate na koju stranu da se okrenete. Različiti zahtevi, a vi ne smete da podignete glas, jer je ovo polje ugroženo. Odnosi su konfuzni. Pazite se tuđih saveta. Idite putem svoje intuicije. Ona vam je sada najbolji pokazatelj.

Novac

Ribe koje imaju dodatne i honorarne poslove mogu da imaju prilive novca koji su koliko toliko zadovoljavajući. Kod ostalih samo pristižu računi, a vi ne znate kako da ih platite.

Zdravlje

Pripazite se prehlada. Mogući problemi sa genitalijama.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Violeta 0906 200 600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: