Mikser Design Food i humanitarna aukcija torti: Budi zmaj!

Novogodišnji Mikser Design Food market: Christmas edition, tradicionalna Mikserova manifestacija koja spaja dizajn, hranu i inovativne tendencije u gastronomiji, u nedelju, 28. decembra, od 12 do 20 časova, okupiće više od 50 učesnika – malih i velikih proizvođača delikatesa i poslastica, sireva, vina, organske hrane i proizvođača kuhinjske opreme i posuđa.

Izvor: B92

Subota, 27.12.2014.

17:43

Default images

Prateći program Mikser Design Food-a obuhvatiće i kulinarske radionice, pa će tako Nada Ličina iz udruženja “Na putu zdravlja” u 17.30 časova na radionici “Novogodišnja večera” pokazati kako praznična trpeza može biti i ukusna i zdrava. Prijave na naputuzdravlja@gmail.com.

Pored toga što će svi posetioci moći za svoje najdraže da izaberu zanimljive i ukusne poklone na Mikser Design Food manifestaciji, biće u prilici i da pokažu da su Zmajevi i obraduju one kojima je osmeh, radost i poklon najpotrebniji.

Mikser poziva sve ljude dobre volje da učestvuju u dobrotvornoj novogodišnjoj aukciji torti, koja se odvija 28. decembra u okviru „Mikser Design Food“ marketa pod sloganom “BUDI ZMAJ!”, i da praznični duh podele sa decom bez roditeljskog staranja iz ustanove „Jovan Jovanović Zmaj”. Prošle godine je Mikser Haus uspešno obnovio hol Doma, a ove godine će udruženim snagama sa kreativcima iz Balkanske dizajn mreže pomoći da deca dobiju neophodne uslove za lepši svakodnevni boravak.
Aukcija počinje u 13 časova, a mogu učestvovati svi zaintresovani posetioci uz prethodno preuzimanje broja, na ulazu u Mikser House.

U okviru izlagačkog dela Mikser Design Food-a biće postavljen i stand organizacija NURDOR i “Pokaži malo da ti je stalo” gde će svi posetioci moći da doniraju igračke i slatkiše za pravljenje paketića za decu obolelu od raka.

Manifestacija traje od 12 do 20 časova, a ulaz je 150 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: