Dečak rođen u metrou na Božić

Uz asistenciju dvojice policajaca, jedna mlada Amerikanka prodila se u četvrtak na Božić (po Gregorijanskom kalendaru), u metrou Filadelfije.

Izvor: Tanjug

Petak, 26.12.2014.

21:58

Default images

Policajci su hitno pozvani kada je ženi pukao vodenjak u vagonu podzemne železnice, u samom centru grada. Oni su joj pomogli da na svet donese zdravog dečačića, a fotografije napravljenje mobilnim telefonom pokazuju jednog od njih kako s bebom u rukama izlazi iz metroa.

"Nadao sam se mirnom danu", ispričao je za televiziju NBC 10 poručnik Danijel Kaban, priznajući da se malo uplašio.

"U sebi sam se molio da dodje medicinska ekipa. Ipak, bilo je to jedno lepo iskustvo, pravi blagoslov, beba za Božić!", naveo je on.

"Sve se brzo odvilo, bilo je čudesno", kazao je njegov kolega Darel Džejms, rekavši da je majka odmah zatražila da uzme bebu, dok je otac deteta skinuo košulju da u nju umota sina.

"To je najlepši Božić u mom životu", zaključio je Džejms.

Beba i majka, koji su odmah prevezeni u bolnicu, osećaju se dobro. Dvojica policajaca su se, u međuvremenu, povratili od uzbudjenja.

foto: flickr.com/avhell

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: