"Ne može Kim Džong-un da nam govori šta da gledamo"

"Ne može neki j... Kim Džong-un da nam govori šta možemo da gledamo", smatra Džordž Kluni. Međutim, njegove kolege iz Holivuda nisu sasvim saglasne sa njim.

Izvor: Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 22.12.2014.

20:39

Default images

Američki glumac Džordž Kluni poslao je peticiju najuticajnijim ljudima Holivuda, tražeći od njih da zauzmu stav protiv sajberterorizma i u prilog slobode, ali niko nije hteo da je potpiše, prenose američki mediji.

Kluni je svoju peticiju napisao pre nego što je studio Soni odlučio da povuče iz distribucije film Seta Rogena "Intervju", parodiju o severnokorejskom lideru Kim Džong-unu.

U njoj slavni glumac poručuje: "Znamo da bi popuštanjem tim kriminalcima otvorili vrata svakoj grupi koja bi pretila slobodi izražavanja, privatnosti i ličnoj slobodi. Nećemo se prepustiti strahu".

U izjavi za sajt "Deadline", Kluni je rekao da niko nije želeo da se prvi potpiše i da su svi bili jako uplašili.

"Ne može neki j... Kim Džon-un da nam govori šta možemo da gledamo", kazao je vidno frustrirani glumac.

On veruje da su svi u strahu da će njihovi imejlovi biti hakovani i njihov sadržaj objavljen u javnosti, te su žrtvovali slobodu radi očuvanja svojih tajni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: