U subotu je jubilarna 15. Noć reklamoždera

Jubilarna 15. Noć reklamoždera sa temom "Beograd - grad kreativnosti i sjajnih ideja" biće održana u subotu uveče od 20.30h u Sava centru.

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

11:55

Default images

Publika će ove godine biti u prilici da vidi da je Beograd bio inspiracija mnogim stvaraocima "filma u malom", a organizatori će predstaviti sve ono što je aktuelno u celoj zemlji. Glasanje za najpopularniju domaću reklamu je u toku, a na samoj Noći reklamoždera će biti proglašen pobednik, odnosno Naj domaća reklama.

Organizator manifestacije mt:s Noć Reklamoždera 2014 poklanja posetiocima sajta b92.net 5x2 ulaznice. Od vas se očekuje da na adresu karte@b92.net pošaljete vaše osnovne podatke - ime i prezime, mejl i kontakt telefon - i obavezno stavite naznaku u subjektu "reklamožderi". Srećni dobitnici će svoje karte preuzeti na portirnici B92, Autoput za Zagreb 22, Beograd – Zemun.

U prvih 10 su ušle reklame: Najlepše želje - najlepši znak pažnje, Donkafa - Imaš šta da podeliš, Telekom Srbija - Internet svuda, DIS - Crni Gruja i Zmago u Dis-u, zatim Čipsi i Domaćinski duel, OTP Banka i Otvoreni keš kredit, Air Serbia - Nova krila Evrope, Guarana - No sleep challenge box, Idea - Beograd grad novih IDEA i Grand Aroma i njena reklama "Osvaja".

U Sava centru će sutra uveče biti proglašeni i nagrađeni dobitnici u kategorijama: Brand Srbija (najbolja srpska reklama u svetu), Grand Slem koja se dodeljuje za doprinos razvoja advertajzinga u regionu, zatim World tour za reklamu koja je ušla u program "JMB" i proputovala svet i za Naj non profit koja se dodeljuje za najveći doprinos ugroženima.

Posetioci će uživati u najnovijim, najkreativnijim i najzanimljivijim reklamama čiji program i ove godine potpisuje Jean Marie Boursicot, vlasnik najveće reklamoteke na svetu "JMB" koja u svom fundusu čuva više od pola miliona reklama.

Glasanje za Naj domaću reklamu 2014. godini vrši se putem adrese: www.nocreklamozdera.com/glasanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: