Krava pobegla iz klanice, ubijena u okršaju s policijom

Policijska jurnjava u gradiću Pokatelo u saveznoj američkoj državi Ajdaho završena je pucnjavom i smrću begunca - krave koja je pobegla iz klanice.

Izvor: B92

Sreda, 17.12.2014.

14:21

Default images

Kako piše "Ajdaho stejt džornal", krava je nekako uspela da preskoči ogradu klanice visoku 1.80m, posle čega su je pojurila kola odeljenja za veterinarsku kontrolu, ali i dve policijske patrole.

Junica teška 450 kilograma je tokom "potere" bila ranjena i oštetila je dva policijska vozila, a skončala je nakon što je opkoljena u jednom dvorištu na oko pet kilometara od klanice, kada ju je policajac pogodio metkom u glavu.

Policija je saopštila da je krava ubijena jer je "predstavljala opasnost po ljude" i da je mogla da pregazi nekog dok se kretala kroz naseljeno područje.

Inače, klanica "Anderson kastom pek" je sada pod istragom nadležnih organa jer su još četiri krave pobegle pre nekoliko dana. Jedna od njih je ubijena, jedna je vraćena u klanicu, a dve su i dalje na slobodi.

Veruje se da je u tom slučaju neko namerno otvorio kapiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: