Nedeljni horoskop za period od 07.12. - 14.12.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja, ali i kakva hrana će vam najviše prijati ove nedelje.

Izvor: B92

Nedelja, 07.12.2014.

00:00

Default images

Ovan

Pripazite sa napadima gladi. Pokušajte da je kontrolišete. Uzrok je stres kojim sre već dugo izloženi.

Ljubav

Nov pristup starim problemima u vašem životu udvoje. Predstoje značajne pozitivne promene. Nova poznanstva onima koji su od istih želja odustali. Neuredan život u smislu kratkih ljubavi mogao bi u ovom periodu rezultirati trudnoćom. Čuvajte se i uozbiljite, krajnje je vreme. Imate ljubav kojom ne možete javno da se hvalite. Ograničenja su izvesna. Uspeli ste da osvojite baš tu osobu. Nedostaje sreća. Šta sad fali, možda nije samo vaša ljubav?

Posao

Vrlo brzo vaša intelektualna energija biće u svom elementu i doći će do punog izražaja. Iskoristite svoj dar i smisao za realno i praktično i svoje dobre organizatorske poslove. Dosta je bilo starog načina razmišljanja i funkcionisanja. Vi sami sebi sada možete biti neprijatelj na ovom polju. Isticaće se ljudi koji imaju različito mišljenje sa vama. Izvesni su otvoreni sukobi sa saradnicima, koji čak nisu vezani za istu vrstu posla kao i vi.

Novac

Saturn još uvek oponira vaše polje novca, pa ste kao na iglama što se finansija tiče. Odlaganja, zastoji, ali su mogući manji dobici. Vladar polja posla Merkur je ušao u znak koji vam prija ( Strelac ) pa se pokreću ideje, mogućnosti za dodatnim poslom. Moguća je novčana pomoć od rođaka iz inostranstva ili novčani dobitak ako ste imate poslovne kontakte sa istim.

Zdravlje

Zbog nepovoljnog udara Marsa iz znaka Jarca, pripadnici treće dekade imaće problema pritiskom, srcem, ali i stomačne tegobe će vas dodatno opteretiti.

Bik

Kada postanete svesni da glad i žeđ nisu isto, lakše ćete se izboriti sa viškom kilograma kojima ste skloni. Makar većina vas.

Ljubav

Voljena osoba vas na početku nedelje podržava,mada će u toku iste dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Nećete biti zainteresovani ni za šta mimo vas. Slobodni Bikovi još nemaju inicijative,ali su na pragu zaljubljivanja. Potencijalni partner je takođe definisao svoju listu želja. Za koji dan ćete biti oslobođeni frustracija i napetosti.

Posao

Obratite pažnju na udruživanje interesa. Možda će vas to izvući iz jedne statične priče u kojoj ste već neko vreme. Važno je uskladite svoje interese i da se skoncentrišete na polje posla. Jeste da vam lični život većim delom oduzima vreme, ali idete ka periodu kada ćete uspeti svu tu konfuziju da umirite. Dani kada možete polako da pravite planove za dalje. Kroz neke poslovne kontakte vraća vam se samopouzdanje.

Novac

Ne može se reći da niste zadovoljni, ali nije ni prići onom zadovoljstu o kome maštate kada je priliv novca u pitanju. Mnoge potrebe trebe da zadovoljite, pa vam manji prilivi novca samo stvaraju nervozu.

Zdravlje

I dalje možete imati posledice nezdravih navika, bilo da preterujete u nečemu ili se do krajnjih granica odričete. Ginekološki problemi ženama, muškarcima prostate, a generalno bešika i bubrezi.

Blizanci

Izbegavajte kapućino, brzu hranu i slatkiše. Vi ste stalno u pokretu, ali to ne znači da vaše telo nije sklono da dobije neko kilo viška.

Ljubav

Bićete popularni u ovoj sedmici. Mnogi će želeti vaše društvo. Izađite u susret jednoj osobi koja vam je pokazala koliko joj značite. I vama su probuđena osećanja, pa zašto to sada kriti. Zauzeti još uvek čekaju odgovor na neka pitanja. Partner misli da ste zaboravili na to, jer ste pitanja postavili pre izvesnog vremena. Neka osoba će vam pomoći da razrešite misteriju da li imate suparnicu.

Posao

Sve što ste uložili može vam se isplatiti i vi sada polako nazirete tu priču. Nemojte da očajavate. Manji sukobi ili zastoji tokom sredine ove nedelje mogu samo da vas odvedu na neke druge staze i da oblikujete svoje planove na pravi način. Novi načine zarade se otvaraju, a vi ćete “slatko trljati ručice”. Ako ste nekim slučajem u podređenom položaju, neče vam biti ni malo lako da se izborite sa ljudima koji vam se nameću kao autoritet. Setite se da je umerenost vrlina, a vama ć eta misao možda preoblikovati poslovnu budućnost.

Novac

Trebali biste da imate neke zaostale dobite. Nećete biti zadovljni. Neki od vas će pristati na manju platu ili honorarnu nadoknadu jer im je novac neophodan.

Zdravlje

Još malo pa vas napušta Saturn kada je polje bolesti u pitanju. I dalje je moguć pad imuniteta, prehlade su takođe aktuelne. Problemi sa zglobovima i ušima.

Rak

Hrana nije uteha. Kada to budete imali na umu sve će biti u redu što se vašeg zdravlja tiče, ali I vašeg fizičkog izgleda.

Ljubav

Trudite se da uživate u svakom trenutku provedenim sa partnerom,ali pogled vam luta i partner to primećuje. Nisu nestale emocije, nije nestala posvećenost, samo ste zastali u trenu prisećajući se da neka obećanja nisu još uvek ispunjena. Vaš pesimizam može da pokvari raspoloženje kod partnera i to sa kraja nedelje kada ste isplanirali neki put. Nije dan za raspravljanje. Neki predstavnici ovog zodijačkog znaka imaju u tajnim vezama i aferama.Osećaćate se da vas niko ne razume.

Posao

Nadomak ste ulaska Saturna u polju posla što vas uvodi u priču da treba da uložate dosta napora i energije da ostvarujete zamišljeno. Možda se već neko od vas kaje za neke poteze koji su bili olaki u nekom trenutku. Do 10.decembra je Venera u vašem polju posla pa je najbolje da iskoristite za kontakte sa inostranstom ili sa ljudima od kojih zavise vaši budući prilivi novca ili novi poslovi. Papirologija, pravni akti su aktuelni u drugom delu nedelje. Pomoć ženske osobe biće dobrodošla.

Novac

Nećete imati većih komplikacija u ovom polju, iako ćete biti nezadovoljni. Pojedinima ovog znaka drugi diktiraju prilive i odlive novca pa je prisutna jaka nervoza i osećaj bespomoćnosti zbog toga.

Zdravlje

Stres je uzrok vašeg zdravstvenog stanja tokom ove nedelje. Pokušajte dag a svedete na minimum.

Lav

Zdrave i sveže namernice su pravi izvor zdravlja za vas. Ne volite pravila, ali ste i veliki gurman pre svega što obožavate egzoktične namernice i sve što je neobično I novo. Stres zna da bude uzrok povećenog unošenja hrane u ovom periodu.

Ljubav

Možete ostati kod kuće ili otići na kratak put, ali nemojte zapostaviti svoju porodicu i voljeno biće. Nečije dobro raspoloženje biće zarazno. Onima iz druge dekade predstoji pojačana seksualna aktivnost, ali i izlivi ljubomore, uglavnom bez razloga. Setite se da ponekada znate biti previše navalentni i grubo otvoreni. Ukoliko ste slobodni predstavnik ovog zodijačkog znaka,pripremite se na iznenađenja-dobra i loša.Očekivano prijateljstvo pretvoriće se u fijasko.

Posao

Ustaćete u žestoku odbranu sebe i svojih prava. Istina će svakako biti na vašoj strani, ali ne preterujte. Pokušajte da problem rešite na drugačiji, mirniji način. Biće lakše vama, a protivnike ćete zbuniti. Moraćete da istrpite jednu osobu zarad jednog posla. U dogledno vreme uspećete mudro da je izbegnete.

Novac

Boleće vas glava, telefonske linije biće nemoguće, poslovni partner na neplaniranom sastanku, važan papir zagubljen, planirani dobici izostaju ili su drugačiji od dogovorenog. Kakva nedelja!

Zdravlje

Opustite se i vodite zdrav način života.

Devica

Klonite se loših navika. Mada vi obično znate da vodite računa o sebi, nije to uvek tako. Nisu preporučljive dijete u ovom periodu.

Ljubav

Bitno je da se danas potrudite da umereno pričate sa partnerom.Nesuglasice oko stvari koje su nebitne mogu da izazovu dublje povrede i kod vas i kod partnera.I kod slobodnih vlada nepoverenje,intrige. Prevideli ste neke očigledne stvari i povredili osobu koja to ne zaslužuje. Pojedini iz ovog znaka će tokom ovo perioda krunisati vezu brakom iako su već izgubili nadu. Neki su slabi prema partneru, ponekada lenji, ponekada ljuti, tako da niste u mogućnosti da napravite korenite promene u vašoj vezi.

Posao

Ne sećate se kada ste se ovako dobro osećali u svojoj koži. Kao da su bespotrebna analiziranja utihnula i nastupilo je vreme preporada, pre svega na psihološkoj osnovi. Oni koji su zaposleni u komercijalne firme, očekuju pohvale ovih dana, a možda i promenu statusa. Sve u svemu, dani zadovoljstva, a rezultati će biti sjajani.

Novac

Polako se oporavljate u ovom polju. Ipak niste u potpunosti zadovoljni. Imate planove, ali vas materijalna situacija blokira i sprečava da ih sada realizujete.

Zdravlje

Manji problemi sa zdravljem na psihosomatskoj osnovi.

Vaga

Ako nekim slučajem morate da držite neku dijetu ili ste samo tako odlučili pazite da ne uzmete one previše restrektivne. Oslabljen imunološki sistem i dijeta može napraviti “haos” vašem organizmu u ovom periodu.

Ljubav

Poželećete da promenite svoje okruženje, a partner će vas u tome podržati. Nesuglasice koje ste imali u novom domu uticale su na vaše stanje. Ovaj period vam ide na ruku i donosi vam željeno i preko potrebno rešenje. Slobodnima će se telefon ponovo usijati. Javiće vam se i jedan prijatelj koga niste videli neko vreme. Ne izbegavajte susret. Možda u društvu tog prijatelja stoji osoba koja će vam ući u srce.

Posao

Iskoriste ove dane da privedete neke svoje obaveze kraju, pogotovu je to bitno ako se radi o papirima ( dozvole, vize, važni dokumenti ) koje već dugo odlažete. Osmehnuće vam se sreća, a i poznanik na kojeg ste računali ponudiće svoju pomoć. Takođe je ovo vreme da napravite planove zajedno sa partnerom , a tiču se nepokretnosti ili zajedničkih poslova ( naravno, ako skupa radite ). Već duže vreme, pojedini iz ovog znaka (slobodni ), imaju podršku jedne osobe iz poslovnog okruženja. Iako ste sumnjali, niste bili sigurni da li ista gaji više od poslovnih simpatija.

Novac

Neke ograničavajuće okolnosti nestaju, pa ćete osetiti olakšanje u ovom polju. Na kraju nedelje zadooljavajući dobitak.

Zdravlje

Pokušajte da ojačate imunitet. Nemojte da izbegavate lekarsku kontrolu.

Škorpija

Ne bi bilo loše da budete na postu. Klonite se šećera, soli i previše začinjene hrane.

Ljubav

Ova sedmica vas može zateći u problemima i brigama u kući. Tu je gužva, svako vuče na svoju stranu i ubeđen je da je u pravu. Nemojte da pokušavate da izmirite neke strane, jer ćete vi sami izvući deblji kraj. Ostanite po strani i trudite se da se ne osećate odgovornim za njihove svađe. Emotivno možete biti zadovoljni postojećom situacijom i odnosom.

Posao

Doćićete do zaključka da vam je jedna situacija oko nepokretnosti isforsirana i preuveličana. Pokušaćete pravnim sredstvima da se izborite za svoje pravo, ali moraćete da budete mudri i lukavi da ovu delikatnu stvar privedete kraju. Ovih dana vas očekuje poziv od osobe koja je bitna za vaš posao. Vi ste u međuvremenu shvatili šta vam je činiti.

Novac

Preporod možete da doživite samo ako budete predani dobrom odnosu dobijenog novca i trošenja istog. Manji dobici u najavi. Vi i dalje niste zadovoljni, a ispred vas je vreme kada ćetetek morati da vodite računa o finansijama.

Zdravlje

Nemirni snovi, nesanica, prehlade.

Strelac

Vama je očigledno hleb neprijatelj broj jedan kada je višak kilograma u pitanju. Pazite se prevelikih obroka. Bolje ih rasporedite u više malih.

Ljubav

Shvatate da ne treba da se vezujete za ljude koji to ne zasulužuju.Neko pokušava da bude druželjubiv,ali vi uporno odbijate dublje poznanstvo. Zauzeti Strelčevi će i danas biti usmereni na sebe i svoje potrebe,poslove,obaveze.Okrivljujete partnera da je previše posesivan.Partner je samo usamljen.Možda će osetiti da ga neko drugi više oseća i razume. Slobodni imaju šanse da do kraja sedmice upoznaju osobu koja zavređuje njihovu potpunu pažnju.Bićete puni energije,samopouzdanja i optimizma.

Posao

Ubiraćete plodove svog poslovnog uspeha iz jednog prošlog vremena. Zadovoljsvo će vam učiniti i dobar korak napred što se novog ( ili možda dopunskog ) posla tiče. Nezaposleni će imati neki konkretniji razgovor. Znate šta vas čeka, ali ste spremni da iz petinih žila zapnete.

Novac

Negativne vibracije na ovom polju polako popuštaju. Moguće je da ćete baš u toku ove nedelje imati velike promene kada su materijalnosti u pitanju, posebno ako već neko vreme očekujete dobitak od nekretnina.

Zdravlja

Problemi sa žučnom kesom i kardiovaskularnim sistemom.

Jarac

Bolje je da napravite dobar plan makar u narednih par meseci kada je način ishrane u pitanju jer samo tako možete da vodite računa o sebi i viškovima ako ih slučajno ima.

Ljubav

Onima koji su upravo završili sa jednom lošom ljubavnom pričom, predstoje dani kvalitetnog mirovanja i razmišljanja šta dalje. Mada se u međuvremnu desio jedan kratak strastan susret, vi jednostavno želite da se sklonite od emotivnih događaja sada. Oni koji su u vezi očekuje poboljšanje u emotivnom odnosu. Konačno ste na istoj frekvenciji sa partnerom

Posao

Fizički, vi posedujete veliku snagu i vitalnost. Miroljubivo ste stvorenje sve dok vas neko ne ugrozi ili razbesni. Tada vas je lako isporovocirati i napadate neprijatelja bez obzira na njegovu snagu i moć. Polje posla vam je delom uzburkano jer se promene uveliko dešavaju, ali sve je i dalje u zastoju pa ste pod velikom presijom i nervozom.

Novac

Kakvi obrti I oscilacije. Nije isključen i veći dobitak i gubitak novca tokom ove nedelje.

Zdravlje

Problemi sa kilažom i hroničnim bolestima.

Vodolija

Pite i lazanje neprijatelji broj jedan i sve što sliči tome. Niste ljubitelj vežbanja i fizičkih aktivnosti, ali se potrudite da napete neku lakšu varijantu vežbi u ovom periodu.

Ljubav

Muče vas sumnje i nedoumice i možete se ogrešiti o partnera.Čućete samo svoj bol. Istina je nešto sasvim drugo.Neko je pokušao pod maskom prijateljstva da ubaci crv sumnje,a vi ste u to poverovali.Nije dan za impulsivne reakcije i agresivan pristup.Višak napetosti morate da kanališete na advekatan način inače mogu biti posledice za vaš odnos.Tajne nisu strane ni zauzetim ni slobodnim predstavnicima ovog znaka.Izbegavate još uvek ono što je neminovno i gde vas strasti vode.Misli vam se okreću ka onome što može doći kao uzburkano more.

Posao

Vreme je da seoslobodite unutrašnjih strahova. Jeste da je bio niz neuspeha, ali jedino što je sigurno su promene. Idite ka tome. Neki poslovi koji nisu legalni mogu da privuku vašu pažnju. Pazite šta činite u tom polju. U svakom slučaju se bude razne mogućnosti kada je polje posla u pitanju. Iznenadiće vas jedan glas na početku nedelje i to u pozitivnom smislu.

Novac

Pomoć prijatelja će biti od presudnog značaja za ovo polje. Da li će to biti u formi dobre sugestije, prave informacije ili novčane pomoći u startu, nema veze, bitno je da se nešto pokreće, a zaista se pokreće.

Zdravlje

Za dobro zdravlje vam je potreban smiren um. Nesanice. Slab imunološki sistem.

Ribe

Samopoštovanje može da vam bude dobar pokretač da krenete sa vežbama, sa drugačijim načinom ishrane. Pazite da ne odete u drugu krajnost. Telo vam je premoreno.

Ljubav

Imate nenajavljenu prijatnu posetu. Nekako će vam ovaj susret odagnuti brige u mislima. Pojedini iz ovog znaka imaju poziv da prisustvuju jednom svečanom događaju. Slobodni će pokušati da izbegnu ljubavni sastanak koji je već ugovoren. Oni u braku imaju ozbiljnije rasprave sa partnerom. Može se okončati svađom. Imate ispred sebe partnera koji je nezadovoljan sobom i vašim odnosom. „Milimetar“ vas deli od kraja ovog odnosa.

Posao

U najavi su neke dobre vesti kada je polje posla u pitanju. Imate puno mogućnosti da postavite dobre temelje za polje posla. Polako će vam se vraćati osećaj lične snage. Razmišljaćete intezivno o raznim mogućnostima koji mogu da vam donesu izlazak iz krize koja vas već duže vreme drži. Pripazite na vaše opaske na početku ove sedmice, posebno ako ste predstavnik treće dekade ovog znaka.

Novac

Unazad i unazad. To je osećaj kada je polje novca u pitanju. Ne kažemo da nemate prilive novca, ali to su samo zrnca u moru peska. Malo ste zatečeni jednom situacijom. Ne znate kako da se izborite sa dugovima i računima koji su pristigli.

Zdravlje

Budite umereni. Mogući su nazebi i virusne infekcije. Fizička aktivnost vam je neophodna.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Violeta 0906 200 600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: