Skarlet Johanson se udala u tajnosti?

Američka glumica Skarlet Johanson navodno se tajno udala za svog verenika Romena Dorijaka pošto je rodila ćerku Rouz, prenosi danas Skaj njuz.

Izvor: Izvor: Beta

Ponedeljak, 01.12.2014.

14:19

Default images

Glumica je u javnosti viđena kako nosi prsten koji liči na burmu odmah pored vereničkog prstena, ali zvanična potvrda o venčanju nije objavljena.

Izvor blizak 30-godišnjoj glumici rekao je listu Njujork post da se par venčao odmah posle rođenja ćerke u septembru.

"Skarlet i Romen su se venčali na veoma diskretnoj ceremoniji posle rođenja ćerke. To drže u tajnosti jer ne žele narušavanje privatnosti", rekao je taj izvor.

Skarlet Johanson i Dorijak zabavljaju se od 2012, a verili su se u avgustu 2013.

To je glumici drugi brak. Prethodno je bila udata za kolegu Rajana Rejnoldsa, od 2008. do 2011.

Skarlet Johanson je svetsku slavu stekla ulogom u filmovu "Izgubljeni u prevodu" za koju je 2004. godine dobila nagradu BAFTA za najbolju žensku ulogu, a potom je status holivudske zvezde potvrdila filmovima "Crna Dalija", "Osvetnici", "Lusi"...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: