"Videla sam ljude na Marsu"

Rasprave na forumima koji se bave teorijama zavere “uzavrele” su ove nedelje, nakon što je jedna žena, koja je navodno nekada bila zaposlena u NASA, tvrdila da je videla ljude na Marsu.

Izvor: Daily Mail

Petak, 28.11.2014.

17:15

Default images

Žena koja se predstavila kao “Džeki” pozvala je američku radio-stanicu Koust tu koust AM i rekla je da je 1979. videla ljude u astronautskim skafanderima kako trče površinom Crvene planete.

Džeki je rekla da je radila na misiji Viking lander kada je na ekranu videla direktan prenos uživo s površine Marsa.

“Nadam se da ćete mi pomoći da rešim 27-godišnju misteriju”, rekla je ona voditelju. “Taj stari Viking rover je jurio unaokolo. Onda sam videla dva čoveka u astronautskim odelima – ne onim velikim koje su obično koristili, nego nekim tanjim, zaštitnim. Hodali su ka roveru.”

Džeki kaže da je još šest radnika NASA videlo kako ljudi hodaju po Marsu.

U misiji Viking Mars lansirane su dve letelice Viking 1 i Viking 2 u razmaku od nekoliko nedelja.

Svaka od njih sastojala se od orbitera i lendera koji su putovali gotovo godinu do Marsove orbite.

Zatim su fotografisali površinu planete, a potom se spustili. Orbiteri su nastavili da snimaju i gotovo cela planeta je tokom ove misije bila mapirana u visokoj rezoluciji.

“Iako nisu otkriveni tragovi života, Viking je otkrio sve elemente potrebne za život na Zemlji – ugljenik, azot, vodonik, kiseonik i fosfor”, saopštila je NASA.

“Postoji nekoliko problema u njenom svedočenju”, rekao je Najdžel Votson, stručnjak za NLO i autor knjige “Haynes, UFO Investigations Manual”.

“Pre svega, nije bilo prenosa sletanja uživo, a Viking nije imao točkove, kao što ima Kjuriositi. Pošto je želela da ostane anonimna, ne možemo ni saznati da li je zaista radila za NASA.”

Ipak, u poslednje vreme bilo je i bizarnijih tvrdnji.

Fizičar dr Džon Brandenburg izjavio je da je drevna civilizacija zbrisana s površine Marsa nuklearnim napadom druge vanzemaljske rase.

On kaže da su drevni Marsovci poznati kao Cidonijani i Utopijanci bili masakrirani u ovom napadu, a da se svedočanstva genocida mogu videti i danas.

Brandenburg upozorava da treba i sami da strepimo od napada na našu planetu i pošaljemo ljude na Mars kako bismo otkrili pravu istinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: