Luis Hamilton snima album

Zvezda formule 1 Luis Hamilton kaže da je uz automobilizam muzika njegova najveća strast i da je najveći deo ove godine proveo u studiju, snimajući svoj prvi album.

Izvor: B92

Petak, 28.11.2014.

12:30

Default images

„Ove godine sam često pisao pesme, čak i na treningu formule“ kaže Hamilton za BBC „Muzika je moja velika strast. Ona me opušta i mislim da ne postoji ništa lepše od bavljenja poslom koji voliš. Dok sam bio u Japanu, od ponedeljka do srede sam bio u studiju, a vreme od četvrtka do nedelje sam proveo na trkačkoj stazi. Nakon trke sam se momentalno vraćao u studio. Iako mi je muzika trenutno samo hobi, pisanju pesama pristupam sa velikom ozbiljnošću“

Pre dve godine se pojavila vest da Hamilton planira muzičku saradnju sa reperom Džej Kolom i da su snimili ceo R&B album, no da ne planiraju da ga objave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: