Kao zvezda - Rajder lista Hilari Klinton

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton ponaša se kao prava rok zvezda, uslovljavajući svoja predavanja specifičnim zahtevima, piše danas Vašington post.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 27.11.2014.

19:39

Default images

Klinton, koju već svi vide kao demokratskog kandidata u trci za Belu kuću 2016, za predavanje koje je prošlog marta održala na Kalifornijskom univerzitetu u Los Anđelesu (UCLA) ne samo da je tražila, i dobila, 240.000 dolara već je postavila i nekoliko detaljno navedenih zahteva.

Iz mejlova koje su njen štab i univerzitet razmenili tokom pripreme predavanja, a do kojih je došao vašingtonski list, saznaje se da je 67-godišnja političarka insistirala da joj se obezbedi kompjuter i skener (koji je kupljen za tu priliku), a od hrane humus, morske plodove, seckano voće i kanada draj bez šećera.

Čak i podijum sa kog je trebalo da se obrati publici morao je u zadnji čas da bude promenjen. Ekipa bivše prve dame SAD je išla do takvih detalja da je zahtevala i posebnu boju i stil fotelja, sa naglaskom na jastuke koji su morali da budu četvrtasti i čvrsti kako Klinton ne bi u njih propadala.

Problem je postavljala i dodela medalje koja je trebalo da joj se uruči u kutiji, a nikako da joj se kači oko vrata.

I sve to za pola sata govora, navodi Vašington post, poredivši Klinton sa kapricioznim holivudskim divama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: