Nedeljni horoskop za period od 01.12. - 07.12.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja, ali i kakva hrana će vam najviše prijati ove nedelje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.12.2014.

00:00

Default images

Ovan

Ovan je anatomski vezan za: glavu, lice, mozak, gornju vilicu i oči. Potrebno da ih neko stalno opominje da redovnije jedu. Prirodni lek za vas je san. Treba da jedete laganu hranu i izbegavate žestoka alkoholna pića.

Ljubav

Neki će lutati ili ulaziti iz vezu u vezu a da pri tom nigde ne nađu zadovoljstvo. Ne očajavajte i ne zatvarajte se pod maskom snage i samokontrole, poverite se I porazgovarajte sa nekom bliskom osobom o onome što vas tišti. Ovakva situacija potrajaće još sasvim malo. Za Ovnove treće dekade ovo je period ljubavi o kojoj su maštali, a ovo su dani velikih promena i događanja na tom planu.

Posao

Neki od vas će rešiti da se osame i posvete radu. Nemirni Ovnovi grabe punom parom napred. Ne ide sve kako su planirali, ali raspoloženje ih ipak ne napušta. Za par dana sa njihovog puta uklanjaju se postojeće prepreke i od cilja ih ne deli ništa osim eventualne neaktivnosti i nebrige. Paradoksalno jeste, ali oni često popuste u poslednjim koracima jer im pažnju odvuče nešto drugo a energiju i strpljenje iscrpi čekanje. Ali srećom savet bliskog prijatelja biće prihvaćen što će ih spasiti od nerazumnih poteza. Putovanje sa osobom sa kojom ste nedavno poslovnoj saradnji, otvara se pred onima iz prvog dekanata, ali uz primetan otpor i negodovanje najbliže okoline. Odluke su ipak samo vaše!

Novac

I dalje brige na ovom planu. Pokušvate da pobegnete u rad da ne biste mislili na postojeću situaciju. Prilivi novca idu u malim količinama.

Zdravlje

Problemi sa grlom i povišenom temperaturom.

Bik

Bik je anatomski vezan za: grlo, vrat, uho i vratne pršljenove. Bik ima naklonost prema jelima punim skroba, slatkišima i kolačima, što ga rano može učiniti gojaznim. Kako osobe u ovom znaku ne biraju šta će pojesti, ni kada, česta je pojava katara ili čira želuca.

Ljubav

U ljubavi ste uglavnom rezervisani i spolja nezainteresovani, a vaše oštro oko I kritički um zahtevaju da se onaj ko vas interesuje zaista dokaže kao vredan vaše ljubavi i pažnje. Zbog toga su vas mnogi pogrešno razumeli i bilo je nekih trzavica I nesporazuma na tom polju, ali su vam sada sva ta iskustva dobro došla i uspeli ste iz svakog da izvučete nešto važno i pozitivno za sebe. Volite stabilnost, sigurnost, a volite trajno i verno. Ovih dana je bilo nestabilno i uzdrmano, ali sada ste opet stabilni i u harmoniji sa svojim partnerom. Slobodni i dalje slobodni. Samoća sada ne može doneti ništa dobro.

Posao

Bikovi će najverovatnije pobeći u rad, ali to će vam samo nakratko odgnati misli od problema. Ne budite odbojni ni grubi i ne zatvarajte se u sebe, jer postoji neko ko želi da vam pomogne da rešite poslovne probleme. Za Bikove koji nisu u poslovnom odnosu savetuje se više otvorenosti. Ne bi bilo loše da se više interesujete za obećanje koje vam je dato Ne budite zatvoreni i rezervisani i ne čekajte da neko drugi uradi nešto za vas. Ne oklevajte i ne analizirajte previše kako da se pokrenete, jer možete da imate propuste.

Novac

Imate blage pomake kada je ovo polje u pitanju. Ne oslanjajte se previše na druge. Moguće da će vam biti hitno potreban novac, a davam ljudi od kojih očekuju neće hteti ili neće moći pozajmiti.

Zdravlje

Problemi sa krvnim pritiskom i moguća je virusna infekcija.

Blizanci

Blizanci su anatomski vezan za: ramena, ruke, pluća i nervni sistem. Znak Blizanaca je najmanje ispitan kao zodijački znak od strane nutricionista, i najmanje jasan kada je zdrava ishrana u pitanju. Odgovara im bezmasno meso, riba, jaja, sir, soja, kajsije i orasi. Lekovite trave vezane za ovaj znak su verbena, sladic i crvena detelina.

Ljubav

Vi posedujete izuzetan šarm, tako da će svi kojima je stalo do vas, imati razumevanje za vaše mane. Niko nije zabavniji od vas, kada vam je pažnja usredsređena na jednu osobu. To naročito važi za slobodne , dok oni drugi koji budu morali da svuda vuku svoje prikolice, mogu da očekuju duboko nerazumevanje za vaše odlutale poglede, naročito ako oni fiksiraju druge osobe. . Mnogi smatraju da niste romantični, dok vi jednostavno ne vidite razlog za gubljenje vremena.

Posao

Iako se društveni život kao i poslovni odvija po inerciji, oni se iznutra lagano zatvaraju. Tolerancija na napore i bezbrojne gnjavaže okoline opada, i jedino za čime sada čeznu jeste mir i tišina. Ipak, sudeći po zvezdama se ne mogu izolovati odjednom i gomilu započetih stvari ostaviti, dok im se raspoloženje ne vrati. Ovih dana se angažujte na svim poljima, posebno na poslu.

Novac

Na početku nedelje zaostali prilivi novca će vas obradovati. Smanjite naglo trošenje novca.

Zdravlje

Problemi sa glavoboljom. Pazite se povreda i preloma.

Rak

Rakovi su anatomski vezan za: grudni koš, želudac i laktove (zglobove). od je elemenat važan u ishrani ovog znaka. Morska riba i uopšte morska hrana bogati su jodom.

Ljubav

Rakovi koji su vezani, ostaće vezani, a dosta nervozna situacija u vezi može se popraviti kada vi usporite. Rakovi muškarci „slobodni strelci“, osvrtaće se i levo i desno, osvajajući srca mnogih lepih žena. Žene ovog znaka, pre nego što odluče za pravac, treba da obrate pažnju na to da li neka koleginica ili prijateljica ima zgodnog brata, rođaka ili prijatelja.

Posao

Vi se i dalje nalaze pod pritiskom i velikim zahtevima okoline. Za većinu ovaj period će biti stresan, dinamičan i žestok. Ono što ohrabruje je da vam neće nedostajati motivacija i energija. Bićete u opasnosti da povučete pogešne poteze u vezi svog posla. Savet im je da kontrolišu svoj kriticizam jer ono što njima izgleda kao racionalna i pravilna procena za druge može biti uvredljiva primedba.

Novac

Rakovi misle da se sve urotilo protiv njih. Osim novčanim problema, moraće da se bore sa ljubavnim brigama, nerazumevanjem porodice, a da sve bude još gore činiće im se da se prosto nalaze u začaranom krugu kome nikada kraja. Svađa sa partnerom zbog novca krajem nedelje.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku. Manji problemi sa grlom. Aktivirajte se fizički.

Lav

Lav je anatomski vezan za: srce, donji deo leđa i kičmu, žuč. Lav bi trebao da usvoji ishranu sa mnogo proteina a malo šećera i skroba.

Ljubav

Raspoloženje se popravlja u partnerskim odnosima. Posebno na početku nedelje. Ovo je momenat da kažete one najdublje i najskrivenije emocije. Po svemu sudeći Lavovi će narednih dana doći u sukob sa svojim najbližim okruženjem ali to ih neće mnogo pogoditi. Vi ćete uglavnom slediti sopstveno raspoloženje bez mnogo istinske brige za tuđe potrebe. Ovog puta svoju sebičnost neće uspeti da prikriju slatkorečivim izvinjenjima i uobičajnim mudrovanjem, pa će izazvati jako negodovanje sebi bliskih ljudi.

Posao

Većina njih suočiće se sa poteškoćama i nekim sitnim nepravdama što ih uvek pokrene na napad i revanš. Lavovi ne samo da sada imaju snage da se sa tim nose, već su i uverene da im niko ništa ne može. Sarkastične i arogantne, neće štedeti ni sebi najbolje, pa je pametnije malo ih ostaviti na miru. Naredni period najbolje će iskoristiti Lavovi druge dekade koje akcenat stave na posao i koje su se pokrenule da reše stare probleme.

Novac

Nezadovoljni ste ovim poljem. Imate samo planove, a realizacije su vam teške i nemoguće, barem se vi osećate kao da teglite ogromna „kola“. Ne trošite i to malo što imate.

Zdravlje

Stomačni problemi i problemi srca su aktuelni tokom ove nedelje.

Devica

Anatomski vezan za : donji abdomen, nervni sistem i želudac. Metabolizam kod ovog znaka je spor. Zbog toga treba unositi hranu koja se brzo i lako može svariti.

Ljubav

Karakterističan je nedostatak entuzijazma u ljubavi i braku. Čak i romantična ljubav može vam biti strana. Pristalica ste dugotrajnog prijateljstva sa pripadnicima suprotnog pola, tako da se tek posle dužeg vremena javlja ljubav. Veći deo narednog perioda Device biće prosto otrovne, što nije njihova priroda ali što i nije loše, tek da podsete okolinu. Doduše jer emotivno ne stoje baš najbolje, u stvari vreme je da dobro razmisle šta u stvari hoće? U suštini dolaze dani predaha od napetosti i nerazumevanja, i to većini predstavnika ovog znaka

Posao

Obećanja koja su dali pre izvesnog vremena, čvrsto verujući da će ih održati, sada će pogaziti ali sa pred sobom ubedljivim opravdanjima. Device koji su u potrazi za poslom ili novim poslovnim prilikama imaju par pehova na početku nedelje. Moguće je da nekoliko povoljnih prilika neće dobro proceniti pa ni iskoristiti. Oni koji su se uželeli putovanja i upravo tako nešto planiraju moraće sve to da odlože za kasnije, zbog novih neočekivanih momenata u okviru posla i stabilnosti iste.

Novac

Iznendni priliv novca na kraju nedelje će vas zbuniti. Neočekivan je, ali ćete ga brzo i potrošiti. Inače na ovom polju se ništa epohalno ne dešava već izvesno vreme.

Zdravlje

Zdravlje nije niti potpuno stabilno niti odlazi u onu drugu krajnost. Stariji imaju problema sa hroničnim bolestima.

Vaga

Anatomski vezan za: bubrege, kukove i butine. Dobro bi bilo da se svakodnevna ishrana sastoji od obične, jednostavne i zdrave hrane. Odgovaraju im jabuka, pirinač, jagode, suvo grožđe, cvekla, špargla, kukuruz i borovnica.

Ljubav

Moguće da se voljena osoba okreće polako onima koji više pažnje i sluha imaju za nju. Nemojte taj moment da propustite, jer biste u dogledno vreme zažalili. Naročito mudre i važne poteze bi trebalo da povuku Vage drugog dekanata. Slobodnima predstoje nova poznanstva, kako poslovna tako i emotivna, ili će to biti jedno te isto.

Posao

Naredni period Vagama donosi uobičajnu svakodnevnu atmosferu i dosta obaveza što njima u principu savršeno odgovara. Ovih dana neće imati ni malo slobodnog vremena ni za partnera, ali to što ne čuju da se on/ona ne žali, to ne znači da tako i misli. Ne preskačite planove koje imate, samo ćete sebi stvoriti zbrku. Budite sveži, spontani, ali i ubedljivi u komunikaciji. Uz taj verbalni nastup bićete neobično vešti i uspešni što će i njih same pomalo iznenaditi.

Novac

Finansije vam bolje stoje tokom ove nedelje, ali će zadovoljstvo izostati. Novac pristiže.Mali sukob sa kolegama ako se bavite finansijama.

Zdravlje

U suštini je ovo polje stabilno. Asmatičari i srčani bolesnici ovog znaka mogu imati problema tokom ove nedelje.

Škorpija

Škorpija je anatomski vezana za: reproduktivne organe, žlezde, prostatu i bešiku. Kod znaka Škorpiona ćelijska so je kalcijum sulfat, a da bi se unela dovoljna količina ove soli treba u ishrani koristiti sveže voće, salate i povrće.

Ljubav

Neispunjena očekivanja, nedostatak sluha kod nekih ljudi za njihovu kreativnost, a i emocije obeshrabruje ih i potkopava ionako trenutno krhko samopouzdanje. Škorpije čak pomišljaju da dignu ruke od svega i potraže sebi “nov život”. To bi u ovom slučaju bila greška, najpre zato što je vreme da urade nešto po pitanju svoje istrajnosti i borbenosti, a zatim što je astrološki ovo nepovoljan period za takve poteze.

Posao

Poslovni problemi biće uspešno rešeni, a za sve ostalo Škorpije jednostavno ne žele da znaju. Njihova sposobnost da se isključe i pažnju usmere samo na ono što hoće iritira njihovu okolinu koja se tako osećaju iskorišćenom. Ali oni ne haju za to. Savet je da ne budu tvrdoglave i sigurne u ispravnost svojih poteza. Osoba koja vam je prijatelj ima bolje ideje i zna da dugoročnije planira sve, zato podarite sebi jedno pažljivo slušanje šta ima da vam da za savet kada je vaš poslovni život u pitanju. Najbolje bi bilo za vas da zaboravite na sujetu i prihvatite sugestiju.

Novac

Umesto da troše energiju na samosažaljenje i prazne planove kada su finansije u pitanju , treba da urade nešto na organizaciji svoje svakodnevice da bi svoju izgubljenu energiju povratili, kao i da poboljšaju svoje finansijsko stanje.

Zdravlje

Nervoza i nesanica. Prehlade, temperature.

Strelac

Strelac je anatomski vezan za: kukove i butine. Hrana koja sadrži silicijum dioksid je idelana za njih. Osnovno pravilo u ishrani jednog Strelca jeste izbegavanje začinjenih i masnih jela.

Ljubav

Ukućani navikli na vaše oscilacije ne uzimaju ih za ozbiljno, što je dobr, ali to i ne pokazuju što je mudro . Ipak, mora se priznati da predstavnici ovog znaka u ovom trenutku trpe veliko opterećenje. Srećom ( po sve ) Venera je tu u njihovom znaku, pa će danima osvanuti drugačiji, svetliji, lepši, a na jučerašnje probleme gledaće sasvim drugačije. Tako preporođeni Strelci imaće i elana i vremena da nadoknade propušteno i uhvate korak sa dolazećim pozitivnim događajima u njihovom životu.

Posao

Ovo je trenutak da krenete u šoping i najzad sebe obradujete nečim, jer voljena osoba zaboravlja na „sitnice koje vam život znače“. Ne tražite previše, ali se partner fokusirao na svoje „probleme“, koji po vama nisu pravi problemi. Oni koji su uveliko u poslu predstoje kontakti sa inostranstvom, pa čak I put koji možete leo iskoristiti za neke svoje davnašnje planove.

Novac

Novac može da pristiže kroz nepokretnosti, prodaja. Obradovaće vas neki veći novčani dobitak koji očekujete već izvesno vreme.

Zdravlje

Zdravstveno ste loše. Nervoza je konstatna i tokom ove nedelje.

Jarac

Jarac je anatomski vezan za: skelet, kolena, kožu i sistem za varenje. Nepoželjna hrana su razni artikli kao čokolade, sokovi, gazirana pića, mleko, kolači, slatkiši masna jela, paprikaši i ljuta i začinjena jela.

Ljubav

Ženama ovog znaka bi nove krpice mogle da budu mala kompenzacija za nedostatak ljubavnih uzbuđenja. Naime, na sentimentalnom planu ništa bitno se neće dešavati, ali treba održavati formu. Muškim Jarevima se savetuje da se ne povedu za glasinama i ne podgrevaju, bez razloga, svoju sumnjičavost. Sve je u redu. Za one iz druge dekade ovo je vreme blage melanholije, nedruželjubivosti i samokritičnosti što će neće iznenaditi njihovu okolinu koja zaista već izvesno vreme ima priliku da ih vidi u takvom izdanju često.

Posao

Interesantno je da su mnogi Jarčevi odlučili da promene posao ili radno mesto. Taj period i nije baš pravi, ali šta je tu je. U krajnjem slučaju, najmanje što se može očekivati jeste da nađete novo „prijateljstvo“ na novom radnom mestu. To vas može povući u neke druge odluke i to vrlo brzo.

Novac

Novačane prilike ispadnu neprilike. Pazite se ilegalnih novčanih transakcija. Ako ste dužni, imaćete presiju sa više strana.

Zdravlje

Problem sa krvnom slikom. Dijabetičari su ugroženi tokom ove nedelje. Prehlade.

Vodolija

Vodolija je anatomski vezana za: vid, kosti nogu i zglobove ruku. Nedostajuće rezerve kalcijuma u organizmu, trebale bi se često obnavljati u ishrani artiklima koji su bogati kalcijumom.

Ljubav

Za Vodolije koje su slobodne, a to žele i da ostanu, predstoji jedan vrlo buran period, gde nećete znati ni gde ste zapravo bili, ali znaćete da ste se jako dobro proveli. Iskoristite period od početka nedelje pa do kraja, da napunite baterije, jer već duže vreme ste na rezervi. Nekim Vodolijama je raskid na pomolu, naročito u toku sledeće nedelje, dok se drugima smeši baš dobar “ulov u mreži“, kakav ste već duže vreme priželjkivali.

Posao

I sami ste rešili da napravite „generalku“ u svom životu i počistiti mnoge sumnjive osobe koje se motaju po tunelima vaše psihe, a zadiru tamo I gde ne treba kada je posao u pitanju i to sa dosta nerazjašnjenim i sumnjivim nastojanjima da obezbede svoje mesto tamo gde su bili u vašem životu ranije. Tome je došao kraj. Najazad ćete se okrenuti sebi i mnogo više pažnje posvetiti razmišljanjima o svojoj budućnosti.

Novac

Malo ste se pokrenuli u tom polju. Daleko je još uvek zadovoljstvo kada je to polje u pitanju. Ne upuštajte se u novčane malverzacije. Stoji vam gubitak.

Zdravlje

Nervoza je jaka i tokom ove nedelje. Moguće su virusne infekcije i visoka temperatura.

Ribe

Ribe su anatomski vezane za: stopala, telesne sokove i stomak. Nedostatak fosfata gvožđa uzrokuje anemiju, nizak krvni pritisak, depresije i pulsirajuće glavobolje.

Ljubav

U sporedne stvari sada spada ljubav. Devojke iz ovog znaka čekaju uzbudljivi događaji na jednoj zabavi na kraju nedelje. Savet vam je da se opuste i uživaju u svakom trenutku provedenom sa ljudima koji vam prijaju. Bračno sređene Ribe ulaze u mirnije vode iako još uvek imaju potrebu da se osame. Vaša soba vam je najlepši kutak i ove nedelje. Porodica će tražiti ozbiljnost i posvećenost,a vi biste najradije da produžite opuštenu atmosferu koja danima traje.

Posao

Ukoliko ste u poslovnoj priči ,susrećete se sa liberalnijim i otvorenijim odnosom sa nadređenima.To ste već neko vreme priželjkivali. Napokon će na površinu isplivati sve ono što vas ometa da harmonično funkcionišete. Iako ste radikalno nastrojeni,nemojte preterivati u komunikaciji. Ako ste nezaposleni još neko vreme ćete čekati odgovor.Bićete zahvalni jednoj osobi na njenoj upornosti da vam pomogne.

Novac

Dobra vest na poslu kada je reč o finansijama. Informacije koje dobijate će vam poslužiti za dobar start.

Zdravlje

Problemi sa limfnim žlezdama. Pazite na moguće nagle probleme sa srcem.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Violeta 0906 200 600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: