Morisi na turneji: Novi koncerti, novi problemi

Nakon što je prošle sedmice prekinuo koncert u Varšavi, čuveni britanski muzičar Morisi nije dovršio ni koncert održan 24. novembra u nemačkom Esenu, i to zbog napada fanova koji su istrčali na binu.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

19:20

Default images

Koncert koji je Morisi održao u okviru aktuelne evropske turneje “World peace is none of your business” u Esenu većim delom protekao je u najboljem redu. Problemi su nastali, kako piše NME, kada se muzičar sa svojim bendom vratio na bis.

“Hvala vam, proveo sam se odlično”, kazao je Morisi nakon dužeg aplauza publike, da bi potom uz stih iz poznate opere “Didona i Enej”, najavio hit “Every Day Is Like Sunday”.

Međutim, posle prvih taktova pesme na scenu je se probilo nekoliko obožavatelja muzičara. Obezbeđenje je ubrzo odvelo Morisija sa scena, a ostatak publike nije dobio zasluženi bis.

Kako su naveli predstavnici “Live Nation-a”, organizatora koncerta, Morisi je napustio scenu jer se jedan od članova publike poneo “izuzetno uvredljivo i šovinistički” prema muzičaru.

Ovakvi i slični incidenti nisu retkost na Morisijevim koncertima. Do kraja evropske turneje ostalo je manje od mesec dana, a ovoga puta Morisi svoju avanturu dovodi i na Balkan. Koncert u Beogradu zakazan je za 10. decembar u Belexpo centru, dok će dva dana kasnije nastupiti i u Zagrebu.

Foto: Man Alive! / Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: