Rejčel, Fibi i sočne psovke - 10 godina kasnije

Dženifer Eniston i Lisa Kudrou učestvovale su u zabavnom okršaju u emisiji Džimija Kimela, emitovanoj 24. novembra na američkoj televiziji. Njih dve odmerile su snage u kreativnom smišljanju sočnih psovki.

Izvor: Izvor: B92

Utorak, 25.11.2014.

17:59

Default images

Nakon brojnih neverovatnih uvreda izrečenih kroz osmehe u delu emisije pod nazivom “Celebrity Curse-Off”, uključujući i psovku na grčkom od strane Dženifer kao i Lisin “uličarski francuski”, pobedu je ipak odnela Dženifer.

Obe zvezde ovih dana, osim vremena za psovke, nemaju mnogo slobodnih trenutaka. Dženifer Eniston promoviše svoj novi film “Kako se rešiti šefa 2”, komediju u kojoj igrauz Džejsona Batemana, Čarlija Dejla, Džejmija Foksa, Kevina Spejsija i Kristofa Valca. FIlm ove sedmice, tačnije 27. novembra, stiže i u bioskope širom Srbije.

Lisa Kudrou s druge strane igra u novoj sezoni serije “The Comeback” koja se prikazuje na HBO Go kanalu. U pitanju je nastavak prve sezone iz 2005. godine, veoma uspešne kod kritike, koja je nažalost bila otkazana već posle prve sezone.

Iako je prošlo 20 godina od početka emitovanja televizijske sage “Prijatelji” i deset godina od njenog kraja, glavni junaci ove serije i dalje nas, s vremena na vreme obraduju zajedničkim pojavljivanjima. Premda odbijaju da se ponovo okupe, bilo na malom ili velikom ekranu, ženski deo ekipe ovog leta je, ponovo kod Kimela u emisiji, uskočio u uloge Rejčel, Fibi i Monike.

Pogledajte kako je izgledao najnoviji okršaj Lise Kudrou i Dženifer Eniston, a ukoliko vam nedostaju avanture omiljenih televizijskih “Prijatelja”, epizode ove serije trenutno možete gledati i na televiziji B92 u terminima od 00.40h i 13.00h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: