Bob Marli zaštitno lice prvog globalnog brenda marihuane

Bob Marli, legendarni rege umetnik i korisnik marihuane će uskoro, posthumno, postati zaštitno lice "prvog globalnog brenda marihuane".

Izvor: B92

Sreda, 19.11.2014.

20:44

Default images

Foto: Luke McKernan/Flickr.com

Marlijeva porodica i firma iz Sijetla objavile su da planiraju da naprave "Marley Natural" premijum kanabis ukorenjen u životu i zaveštanju Marlija.

NBC javlja da će linija proizvoda podrazumevati kremove sa travom, aksesoare poput vaporizatora za elektronske cigarete, kao i jamajkanski kanabis od biljaka od kojih je Marli pravio džoint veličine prsta.

Marley Natural će biti prvi moderni korisnički brend marihuane koji će se prodavati u zemljama gde je legalizovano korišćenje kanabisa u rekreativne svrhe (Aljaska, Oregon, Kolorado, Vašington).

"Ovako bi trebalo da izgleda kraj prohibicije", kaže vlasnik brenda "Marley Natral" Brendan Kenedi za NBS.

"Bob marli je počeo da forsira legalizaciju pre 50 godina. Mi želimo da završimo ono što je počeo", rekla je Marlijeva ćerka Sedela (47) i dodala: "Prirodno je da tata bude deo ovoga. On bi rekao: Napravi putanju za pozitivan dan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: