Džordž i Amal Kluni žele da usvoje dete

Američki glumac Džordž Kluni i njegova supruga, Britanka Amal Alamudin-Kluni, žele da usvoje dete, prenose danas američki tabloidi.

Izvor: Izvor: Beta

Ponedeljak, 17.11.2014.

11:22

Default images

"Kluni i njegova supruga, u braku od 27. septembra ove godine, žele da usvoje dete iz neke države razorene ratom. Žele da skrenu pažnju na patnju siročadi u zemljama kao što je Sirija", piše magazin “Woman's Day Magazine”.

Tabloid dodaje da supružnici verovatno žele da imaju usvojenu decu kao holivudski par Bred Pit i Andželina Džoli koji su usvojili troje dece.

Kluni (53) i njegova 37-godišnja supruga nemaju decu iz prethodnih veza. Par se venčao krajem septembra u Veneciji na ceremoniji kojoj su prisustvovale brojne zvanice iz Holivuda, a koju su takođe pratili mediji, ali i turisti iz celog sveta-
Beta/AP
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: