Kako je izgledao "put prema dole" Čarlija Šina?

Zvezda "Dva i po muškarca", Džon Krajer, ispričao je za "Huffington Post" kako je izgledao "put prema dole" Čarlija Šina.

Izvor: Index.hr

Subota, 01.11.2014.

08:30

Default images

Kazao je da je sve zajedno "polako evoluiralo", ali da je "prva pukotina na fasadi" bila kad je Šin na radiju pričao o teorijama zavere vezanim uz 9/11. Od tog trenutka počele su se događati situacije "na svim nivoima" koje su vremenom dovele do njegovog otpuštanja iz šoua 2011. godine.

Krajer se prisetio da ga je "gledao kako se opet ženi, verovatno malo prebrzo", nakon čega je ubrzo uhapšen zbog napada na tadašnju suprugu Bruk Muler: "Nisam očekivao to hapšenje, to je sigurno", kazao je i dodao da je znao da se Šin borio sa zavisnošću od alkohola i drogama i da se često brinuo za njega.

"Svi koji su imali prijatelja zavisnika znaju kako je živeti u strahu - hoće li naredni telefonski poziv biti onaj tokom kojeg ćeš saznati da se dogodilo nešto grozno? To mi se stalno događalo sa Čarlijem i s tim je bilo teško živeti", dodao je i nastavio: "Čarli i ja vodili smo nekoliko razgovora. Da ponovim, kad imate posla sa nekim ko ima problema sa zavisnošću, teško je do njega dopreti. Ja očigledno nisam uspeo tada".

Uprkos Šinovom neprofesionalizmu, CBS je pokušao sa njim da radi dok god je bilo moguće, tvrdi Krajer: "Dogodilo se nekoliko puta da ste na poslu i vidite da neko nije svoj i da nešto ne štima, a Čak Lor bi mi prišao i rekao: 'Da li je sa njim sve u redu? Možeš li da razgovaraš s njim? Jer ja sam već pokušao. Postoji li neko za koga misliš da može da dopre do njega?'".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: