Ovako izgleda prava ljubav

Ako ste ovih dana na svom Tviter ili Fejsbuk nalogu ugledali fotografiju starijeg muškarca koji ruča u jednom kalifornijskom restoranu brze hrane, trebalo bi da znate priču iza ovog viralnog hita koji je dirnuo milione ljudi širom sveta.

Izvor: Index.hr

Četvrtak, 30.10.2014.

08:30

Default images

Naime, na fotografiji koja se munjevito proširila društvenim mrežama nalazi se penzioner koji već pet godina sa sobom na ručak nosi fotografije preminule supruge s kojom je u braku proveo čak 55 godina.

Znatiželjnicima koji su ga već nekoliko puta fotografisali i upitali ko je na slici, rekao je da je svoju srodnu dušu upoznao kad je imao samo 17 godina.

Ušli su u vezu, ali on je uskoro mobilizovan. Kad se vratio sa ratišta, njegova se devojka sa roditeljima preselila iz Kalifornije, a on je sledećih 10 godina proveo tražeći je.

Tokom poseta jednoj brijačnici otkrio je da je kći vlasnika brijačnice žena koju je toliko dugo tražio, a ubrzo je saznao da je i ona tražila njega. Zaprosio ju je i sledećih su 55 godina proveli u srećnom braku.

Nažalost, njegova je voljena supruga preminula 2009. godine, a muškarac od tada svakog dana nosi barem jednu njenu fotografiju, obeležava njen rođendan i proslavlja godišnjice.

Fotografiju je prvo objavila Madina Bashizaduah, a nakon što se sa njenog profila na Tviteru proširila društvenim mrežama i medijima, pojavile su se i druge fotografije onih koji su susreli starca i sa njim kratko porazgovarali.

Iako bi priči s ovako malo detalja valjalo pristupiti s rezervom, ista se proširila medijima širom sveta, a nepoznati je penzioner postao pravi viralni hit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: