On je Šerlok, on je Bijonse, on je Šmaug... on je sve!

Popularni glumac Benedikt Kamberbač, koga publika zna kao BBC-jevog "Šerloka Holmsa" ili zmaja Šmauga (kome je dao glas) iz serijala "Hobit", gostovao je u emisiji "Graham Norton show" i još jednom oduševio svoje obožavaoce nizom zabavnih sitnica.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.10.2014.

10:55

Default images

Malo je bilo onih koji već nisu oduševljeni 38-godišnjim britanskim glumcem, ali čak i ta manjina mogla bi da se prikluči većini pošto vidi kako taj glumac oponaša hod pop dive Bijonse, piše US Magazine.

Zvezda serijala kao što su "Hobit" i "Star Trek" publiku nije zabavio samo svojim fizičkim imitacijama, već i glasovnim – pričao je kao Šmaug i Džar Džar Binks i usput se pozabavio svojim problemom s rečju "pingvin". Osim tih zabavnih trenutaka, slavni glumac nasmejao je publiku i uskakanjem u grupnu fotografiju s njegovom voštanom figurom za muzej "Madam Tiso". Kamberbač je takođe komentarisao – koliko je smeo – svoj odlazak na set sledećeg filma u serijalu "Zvezdanih ratova", a promovisao je i svoj posljednji film "The imitation game" u kojem glumi matematičara Alana Tjuringa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: