Sedam dana jela pileća krilca zbog izgubljene ljubavi

Jedna mlada Kineskinja pronašla je utehu posle raskida s partnerom tako što je sedam dana boravila u restoranu brze hrane gde je non-stop jela pržena pileća krilca, prenose danas kineski mediji.

Izvor: Beta

Petak, 24.10.2014.

15:20

Default images

Foto: Harsha K R /Flickr.com

Tan Čen je bila sedam dana u restoranu KFC koji je 24 sata dnevno otvoren i pozvala telefonom poslodavce kojima je rekla da je bolesna.

"Bila sam deprimirana i htela sam prvo samo da naručim jednu porciju pilećih krilca. Kada sam pojela porciju, shvatila sam da ne mogu još da se vratim kući jer je sve bilo prepuno uspomena na mog partnera", rekla je Tan Čen.

Posle sedam boravka u restoranu, Kineskinja već zasićena brzom hranom i umorna od sve većeg dolaska lokalnih medija koji su je primetili, izašla je iz restorana, dala otkaz i vratila se svojim roditeljima.

Konobari u restoranu rekli su lokalnim medijima da je Tan Čen sedela na istom mestu i da je naručivala isto - pileća krilca i pomfrit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: