Čak je i njemu dosadila "ona" pesma

Britanski pop pevač Džejms Blant izjavio je da je njegov hit "You are beautiful", koji mu je doneo svetsku slavu 2005. godine, "jedna dosadna pesma", piše danas britanski tabloid “Hello”.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.10.2014.

11:52

Default images

"Ljude smo opijali tom pesmom, a ona je dosadna. Ne volim kada umetnika povezuju s rečima jedne pesme", rekao je Blant magazinu.

Blant (40) je rekao da je pesma privukla devojke i da je zbog toga izgubio veliki deo muške publike.

"Publika smatra da sam izuzetno ozbiljna i čvrsta osoba, što uopšte nisam i to jedino moji prijatelji znaju", rekao je muzičar.

"You are beautiful" je pesma s Blantovog debi albuma "Back to Bedlam" koji je prodat u 11 miliona primeraka u svetu.

Pesma je 2006. godine bila na prvom mestu na listi Bilbord Hot 100, a poslednji britanski muzičar koji je dostigao taj uspeh bio je Elton Džon 1997. godine. Blant je izdao četiri studijska albuma i dobitnik je britanske nagrade Brit i američkih muzičkih nagrada Gremi i MTV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: