Štikle i nezdrava hrana razlog hospitalizacije Kima Jonga Una

Vođa Severne Koreje, koji je već neko vreme van očiju javnosti, oporavlja se od operacije nakon što je utvrđeno da pati od skorbuta, sudeći po izveštajima iz ove zemlje. Mediji ističu da su njegova rastuća težina i nošenje štikli doveli do pucanja zglobova i potrebe za medicinskom intervencijom.

Izvor: Telegraph

Sreda, 01.10.2014.

17:53

Default images

Kim Jong Un, diktator Severne Koreje, postao je toliko debeo tokom vremena provedenog na vlasti, da je njegova težina jednostavno smrskala zglobove, piše „Telegraph“.

Ovaj tridesetjednogodišnjak, koji je izgledao prilično naočito po dolasku na vlast, morao je da bude podvrgnut operaciji nakon što je opteretio zglobove svojom težinom i nošenjem cipela sa „kubanskom štiklom“ kako bi izgledao viši.

Za razliku od drugih članova političke elite ove zemlje, za čiji iznenadan nestanak su uglavnom bila odgovorna ubistva ili hapšenja, u slučaju Kima Jonga Una se sumnja na neverovatno gomilanje kilograma usled krajnje nezdrave ishrane.

Veruje se da njegova težina trenutno iznosi 127 kilograma i da je to rezultat njegovog uživanja u slatkišima i uvoznom švajcarskom siru.

Do povreda je takođe došlo i usled nošenja cipela sa štiklom prilikom zvaničnih državnih poseta i koje su ga činile višim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: