Kluni i Alamudinova sklopili građanski brak (FOTO)

Američki glumac Džordž Kluni i britanska advokatica i aktivistkinja za ljudska prava Amal Alamudin venčali su se danas u opštini u Veneciji, kod Velikog kanala.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.09.2014.

15:19

Default images

Par je prethodno u subotu razmenio burme na privatnoj ceremoniji u Veneciji, pred članovima porodica i prijateljima, daleko od očiju javnosti, a danas su se i zakonski venčali pred italijanskim vlastima.

Mladenci su stigli pred opštinu vodenim taksijem - Kluni u sivom odelu, a mlada u svetlim pantalonama i bluzi, sa šeširom iste boje.
Beta/AP
Pred opštinom ih je čekalo više stotina obožavalaca, koje su pozdravili mašući im.

Klunija i Alamudinovu venčao je bivši gradonačelnik Rima i Klunijev dugogodišnji prijatelj Valter Veltroni.

Izvori bliski bračnom paru javljaju da je posle venčanja predviđen medeni mesec u marokanskom turističkom gradu Marakešu.
Beta/AP
Kluni (53) i Amal Alamudin (36) verili su se u aprilu i od tada zajedno žive u Londonu.

Amal Alamudin je Britanka libanskog porekla. Po zanimanju je advokatica, a u svetu je poznata po tome što su joj klijenti bili bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko i tvorac Vikilliksa Džulijan Asanž. Bila je i savetnica generalnog sekretara UN Ban Ki-muna.
Beta/AP
Kluni je omiljeni glumic braće Koen i Stivena Soderberga, a i sam se bavi režijom i pisanjem scenarija.

Američki glumac ima za sobom jedan brak kao i brojne avanture, među kojima i onu s manekenkom Lindom Snoudon, Francuskinjom Selin Balitran i Italijankom Elizabetom Kanalis.

Kada se 1993. godine razveo od Talije Balsam, Kluni se zakleo da se nikada više neće oženiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: