Robert Dauni Jr. krije hranu po filmskim setovima

Robert Dauni Jr. je poznat kao jedan od kontroverznijih holivudskih likova, a sada je otkriven još jedan u nizu detalja koji ga svrstavaju u tu grupu - on krije hranu na setu tokom snimanja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.09.2014.

11:11

Default images

Daunijeva bizarna navika je otkrivena zahvaljujući filmu "The Avengers", u kom Daunijev lik Toni Stark, često jede u kadru ili nudi drugima hranu.

Producentima i rediteljima to očigledno nije smetalo, pa su dopustili Dauniju da tokom snimanja vadi hranu iz svojih štekova i da je jede dok snima scene blokbastera.

Iako je ta priča neko vreme imala status glasine, potvrda je stigla iz usta Vinsenta Donofrija, koji je za "Hafington post" rekao da Dauni to sada radi i na setu filma "The Judge".

"Dauni zaista krije hranu po celom setu. Neću vam reći zbog čega, ali stvarno to radi, i to zaista ima smisla", rekao je Donofrio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: