Sprijateljili se kada su saznali da su oženjeni istom ženom

Dvojica muškaraca postala su prijatelji kada su otkrili da su oženjeni istom ženom.

Izvor: Daily Mail

Nedelja, 28.09.2014.

21:40

Default images

Foto: Flazingo Photos / Flickr.com

Kris Tomas i Peter Šerat iz Velike Britanije upoznali su se kada su otkrili da su obojica oženjeni Karen Šerat (45).

S njom više nisu u kontaktu, ali je zato njihovo prijateljstvo potrajalo, a danas kažu da je to “jedina dobra stvar” koja je proistekla iz tog “paklenog iskustva”.

Karen je zbog bigamije osuđena na četiri meseca zatvora.

Njeni muževi nisu mogli da komuniciraju međusobno pre suđenja, ali posle su zajedno otišli na piće i razvili blisko prijateljstvo.

“Mnogima je čudno što se tako dobro slažemo. Međutim, mi delimo bivšu ženu. Obojicu nas je začarala i naše prijateljstvo je rezultat toga”, kaže Tomas.

Karen je već bila udata kada je upoznala Šerata iz Svonsija 2005. Njihova veza je cvetala i na posletku su se venčali. Međutim, nedugo posle venčanja, Šerata je zabrinulo to što njihov zajednički bankovni račun počinje da se “topi”.

Godinu dana kasnije, Šerat je ostavio suprugu u njihovom zajedničkom domu.

Šest godina kasnije, Karen je upoznala Tomasa na sajtu za upoznavanje, a Tomas je brzo “pao na njene čari”, baš kao i Šerat. Posle svega tri i po meseca veze, odlučili su da se venčaju.

Međutim, ono što Tomas nije znao je da je Karen formalno i dalje u braku sa Šeratom.

Tomas je to otkrio tek prošlog decembra, kada je u njenoj torbi za laptop pronašao formular zahteva za razvod.

Očajan, iskopirao je taj papir i ostavio ga na stolu, a zatim napustio njihovu kuću, onu istu koju je Karen delila sa Šeratom.

“Naše prijateljstvo je jedina dobra stvar koja je proizašla iz ovog pakla”, kaže Tomas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: