Venčanje godine: A gde je vaša pozivnica?

Dordž Kluni i Amal Alamudin reći će sudbonosno “da” u ponedeljak 29. septembra u Veneciji. Sve oči sada su uprte u Veneciju gde će se osim očekivanih zvanica sa zvezdanim statusom ovog vikenda sjuriti i veliki broj “običnih smrtnika” iz celog sveta.

Izvor: Izvor: B92, Daily Telegraph

Četvrtak, 25.09.2014.

20:56

Default images

Venčanje koje će svakako obeležiti ovu godinu, s obzirom na to da Kluni (53) već decenijama važi za jednog od najpoželjnijih neženja na planeti, jedna je od glavnih tema svetskih medija pred kraj ove sedmice. Glavna nagađanja, naravno, vode se oko toga ko će prisustvovati venčanju. Nimalo neobično, ako se zna da je Kluni na svoju svadbu pozvao više od 150 prijatelja i kolega iz sveta šoubiznisa.

Kako prenosi britanski Dejli Telegraf, venčanju će prisustvocati Klunijevi dobir prijatelji Bred Pit i Anđelina Džoli, Met Dejmon, Sindi Kraford, Bono Voks, Andrea Bočeli, Lana del Rej…
Beta/AP
Svi oni uveličaće ceremoniju koja će se održati u Aman Resortu, jedinom hotelu u Veneciji koji se može pohvaliti sa sedam zvezdica. Tu će se desiti veliko svadbeno slavlje, dok će se čin gradskog venčanja održati u palate Ka’ Farseti, neverovatnom zdanju iz XIV veka.

Zbog velikih mera obezbeđenja koje će pratiti venčanje, nekoliko ulica u ovom delu Venecije biće zatvoreno u ponedeljak, od podneva do 14 časova.
Beta/AP
Par će venčati Valter Veltroni, takođe jedan od Klunijevih dugogodišnjih prijatelja i bivši gradonačelnik Rima, koji je za ovu priliku nabavio specijalni matičarsku dozvolu.

Holivudska zvezda trebalo bi da nosi Armanijevo odelo, dok će advokatica Alamudin nositi venčanicu koju potpisuje Sara Barton, jedna od kreatorskih zvezda koja radi za Aleksandra Mekvina. Ona je kreirala i jednu od haljina koju je Kejt Midlton nosila na kraljevskom venčanju 2011. godine.
Beta/AP
Klunijev kum biće Rendi Gerber, njegov dugogodišnji prijatelj i suprug Sindi Kraford, dok će u ulozi kume biti mladina sestra Tala.

Gosti će odsesti u hotelu “Cipriani”, čiji je Kluni čest gost. Ipak, glumac nije želeo da se venča u zdanju ovog hotela, s obzirom na to da je u njemu više puta boravio sa prethodnim devojkama sa kojima danas nije u dobrim odnosima.
Beta/AP
Gradskim zvaničnicima ovo venčanje dobro je došlo zbog dodatne turističke promocije Venecije, ali im istovremeno zadaje i glavobolju jer se danima kuje plan o tome kako sprovesti sve zvanice a ne izazvati opšti haos u gradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: