Muta Nikolić pozajmljuje glas "Pingvinima"

Poznati košarkaški trener Miroslav Muta Nikolić pridružio se brojnim domaćim glumcima u sinhronizaciji crtaća "Pingvini sa Madagaskara".

Izvor: Izvor: Mondo

Sreda, 24.09.2014.

15:11

Default images

Nakon ogromnog uspeha animiranih filmova "Madagaskar" (2005), "Madagaskar: Beg u Afriku" (2008) i "Madagaskar: Najtraženiji u Evropi" (2012), kao i serije "Pingvini sa Madagaskara", u naše bioskope od 27. novembra stiže prva dugometražna akciona avantura najpoznatnijih Pingvina na svetu.

Studio "DreamWorks Animation" je pripremio odličnu 3D komediju, u kojoj će čuveni pingvini Major, Kovalski, Riko i Vojnik udružiti snage sa tajnom organizacijom "Severni vetar", koju predvodi Agent Poverljivo, kako bi spasili svet od zlog doktora Oktavijana Šprica.

Okupljeni u dobroj atmosferi studija Moby, ekipa domaćih glumaca se zabavljala glumeći interesantne likove već prvog dana sinhronizacije filma "Pingvini sa Madagskara". Zahvaljujući njima, najmlađa bioskopska publika biće u prilici da širom Srbije od 27. novembra uživa nesmetano u do sada najvećoj avanturi simpatičnih Pingvina!

Majora će oživeti Branislav Zeremski, u ulozi Kovalskog naći će se Marko Marković, dok će Vojniku glas dati Milan Antonić.

Specijalni gost sinhronizacije je Muta Nikolić, koji je kao član stručnog štaba reprezentacije Srbije nedavno u Španiji doprineo osvajanju srebrne medalje na Svetskom prvenstvu, prenosi Mondo.

On se sa oduševljenjem priključio glumačkoj ekipi u studiju Moby, a glas će pozajmiti pingvinu Riku, poznatom po svojim majstorijama sa municijom.

Organizaciju "Severni vetar" prevodi Srđan Timarov u ulozi Agenta Poverljivo, dok su uloge Kaplara i Eve poverene Slobi Stefanoviću i Milici Janketić. Ozloglašenog doktora Oktavijana Šprica glumiće Bojan Žirović.

Sinhronizaciju animiranog 3D filma "Pingvini sa Madagskara" režira Jana Maričić, dok je izvršni producent sinhronizacije Marko Kon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: