Koliko grudi je potrebno za slavu?

Ona radi kao maserka na Floridi, ali svesna je da se tako nikada neće obogatiti. Zbog toga je došla na ideju da ugradi treću dojku i šou o sebi proda televiziji, piše "Telegraph"

Izvor: B92

Utorak, 23.09.2014.

18:45

Default images

Žena pod “umetničkim” imenom Džesmin Tridevil polako uspeva u svom naumu. Ona, naime, želi da postane slavna. To joj pak polazi za rukom jer joj je nedavno “ugrađena” treća dojka. Uz pomoć estetske hirurgije, naravno.

Operaciju je platila 20 hiljada američkih dolara, a najteže joj je, kaže, bilo da nađe hirurga koji je bio voljan da obavi zahvat. Više od njih pedeset to je odbilo zbog toga jer bi time prekršili vlastiti etički kodeks.

Operacija je obavljena pre nekoliko meseci, a Džesmin kaže da treću dojku već oseća kao prirodni deo tela. Jedina razlika bila je bradavica koju je morala da istetovira. Ona ne skriva da pomoću treće dojke želi da dođe do slave i bogatstva.

Nakon što je dve godine štedela za operaciju, sada sav novac ulaže u ekipu koja snima njenu svakodnevicu, a snimljeni će materijal pokušati da proda MTV-ju ili nekoj drugoj medijskoj kući.

Uz to je imala još jedan cilj - operacijom je želela da postane odbojna muškarcima jer joj se više ne odlazi na romantične sastanke, iako je tek navršila 21 godinu.

Njena je porodica teško prihvatila vest o operaciji - majka i sestra više ne žele da pričaju sa njom, a otac je posramljen, ali je na kraju ipak prihvatio njenu odluku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: