Ovo svaka novopečena mama želi da doživi (VIDEO)

Prva godina majčinstva je prava klackalica neprestanih prilagođavanja i učenja. Kako bi pohvalili mame i sav njihov trud i priznali njihov težak posao, "Pampers Japan" je napravio reklamu u njihovu čast.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.09.2014.

15:59

Default images

U videu, majke vode svoje bebe lekaru na godišnji pregled. Godišnji pregled nije važan za bebe, već i za mame jer je prvi bebin rođendan i "prvi mamin rođendan".

I dok su mame bile u doktorskoj ordinaciji, tate su pripremale posebno iznenađenje za njih u hodniku - galeriju sa porukama zahvalnosti i porodičnim fotografijama iz bebine prve godine života.

Tate su ih sačekale s tortom i lepim rečima kako bi im zahvalili za sve što su učinile za njihovu porodicu.

"Hvala vam, mame, za najtežu godinu vaših života", prenosi HuffPost.

A pogledajte i video, samo pripremite papirne maramice, pre početka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: