Lepa lekcija i za srpsku policiju (FOTO)

Sa kučićima i mačićima, na biciklu i trotinetu po celom svetu (ili bar Rekjaviku), u službi sugrađanki i sugrađana, policija u glavnom gradu Islanda zavodi red na svoj način.

Izvor: B92

Petak, 19.09.2014.

17:28

Default images

Zar ne bi bilo divno imati ovakve policajce u svom gradu? Bez obzira na to da li je u pitanju samo dobra promotivna aktivnost ili ne, priznaćete da je ovakvo lice policije više nego poželjno.

Instagram profil policije iz Rejkjavika svakodnevno se osvežava novim fotografijama koje prikazuju policajce u znatno prijatnijim situacijama nego što smo navikli da ih gledamo u medijima, pa i u našoj surovoj svakodnevici.

Da li možete zamisliti naše policajce u ovakvim situacijama? Ako već nemate snimke koje nam možete poslati, podelite sa nama vaše priče u kojima su pripadnici policije ulepšali vaš ili dan vama poznate osobe.

(Čisto da dodamo i to kako je prvo ubistvo od strane policajca u Rejkjaviku zabeleženo 2013. godine. Tom prilikom dva policajca pucala su na naoružanog čoveka koji je prvi ispalio hice.)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: