Ovako izgleda kada se nađete ispred cevi pištolja

Turista koji se usred pljačke u nezgodnom kraju u Argentini našao ispred cevi pištolja uspeo je da zabeleži ceo događaj zahvaljujući kameri koju je imao na kacigi, prenosi "Daily Mail".

Izvor: Daily Mail

Sreda, 17.09.2014.

19:40

Default images

Dramatičan snimak ovog susreta počinje Kanađaninom Aleksom Henesijem koji uživa u opuštenoj vožnji biciklom kroz tihi deo Buenos Ajresa.

U jednom trenutku njegovu putanju preseca drugi čovek na motoru u pokušaju da ga zaustavi, ali ga Henesi zaobilazi i nastavlja svoju vožnju.

Međutim, svega nekoliko trenutaka kasnije, motorciklista je opet pored njega, samo ovog puta u rukama drži pištolj i traži od Henesija da mu da njegov ranac i skupu digitalnu kameru.

Pljačkaš uspeva da natera Kanađanina da siđe sa bicikla i uprkos njegovom pokušaju da pobegne, lopov ga sustiže i nastavlja da mu preti.

Međutim, nakon malog komešanja, u pomoć priskače Henesijev prijatelj Majk Graciano koji uspeva da ga odvoji od pljačkaša ne bi li pobegli.

Zahvaljujući snimku kamere sa kacige, policija je uspela da identifikuje lopova i uhapsi ga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: