Otkrivena tajna poljupca Anđeline Džoli i njenog brata

O poljupcu slavne Anđeline Džoli i njenog starijeg brata Džejmsa dugo se pričalo. Nakon što je Anđelina 2000. proglašena dobitnicom Oskara za sporednu ulogu, strastveno je poljubila svog brata što su mediji burno popratili. Sama Anđelina je reagovala izjavom da je “trenutno jako zaljubljena u svog brata”.

Izvor: Dnevnik.hr

Subota, 13.09.2014.

14:10

Default images

Iako je mnogima to izgledalo pomalo čudno, porodični prijatelj Cis Randl kaže da je to u stvari prilično normalno, piše Mirror.

Cis je bio prijatelj Anđelinine majke Marseline i pomagao joj je dase brine se oko njene dece. Upravo je on rekao da u tom poljupcu nije bilo ničeg osim bratsko-sestrinske ljubavi.

“Tog dana kada ga je poljubila na dodeli nagrade Oskar bio je prvi dan kada je njihova majka Marseline krenula na lečenje od raka. Napustili su bolnicu zajedno i došli zajedno”, rekao je.

'Niko nije znao da su ceo taj dan proveli u bolnici i u njihovom činu nije bilo ničeg incestuoznog. Zbog svega što im se dogodilo bili su veoma bliski i imali su samo jedno drugo”, dodao je.

Slavna glumica nedavno je uplovila u bračnu luku s dugogodišnjim partnerom Bredom Pitom.

Intimno venčanje za samo 20-ak prijatelja i članova porodice održano je u Francuskoj, a časopis People objavio je ekskluzivne fotografije venčanja, kao i Anđelinine jedinstvene venčanice, koja je bila ukrašena crtežima njene dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: