Kako je Olanda "oplela" bivša devojka?

Francuskog predsednika nagrdila je, sada već bivša devojka, Valeri Trirvajler u svojoj knjizi "Hvala za ovaj trenutak", koja je izašla prošle nedelje.

Izvor: B92

Sreda, 10.09.2014.

21:29

Default images

Knjiga koja je uzburkala francusku javnost obara rekorde prodaje, tako da je prvih 200 hiljada primeraka rasprodato u prvih nekoliko dana, dok se novi već štampaju.

Magazin "Le Nouvel Observateur" za knjigu navodi kako se radi o "300 stranica zločina iz strasti".

U knjizi su opisani detalji devetodišnje veze novinarke Trirvajler i sadašnjeg francuskog predsednika. Vezu su javno potvrdili 2007. godine kada se Oland razveo od bivše supruge Segolen Roajal, s kojom je bio u braku više od 30 godina.

Istu su okončali početkom ove godine, nedugo nakon što je tabloid "Closer" objavio predsednikovu aferu s glumicom Žili Gaje.

Trirvajer je predsednika u knjizi opisala kao hladnog, okrutnog i proračunatog čoveka, čija je nevera u januaru ove godine, dovela do toga da se zamalo predozirala tabletama za spavanje.

Uprkos svim optužbama, one na koje se Oland najviše obrušio su te da nije čovek koji simpatiše siromašne, štaviše, Trirvajer u knjizi navodi da ih pogrdno naziva "bezubima".

"Ceo svoj život se trudim da pomažem onima koji pate i kojima je pomoć potrebna. Nikada nisam bio na strani moćnika, iako nisam njihov neprijatelj, ja znam odakle dolazim. Vi mislite da sam ja to zaboravio. Ne stidim se svojih korena i radničke porodice. Ne bih ih nikada prezreo. Oni su razlog što sam tu gde jesam", ekskluzivno je rekao Oland za "Le Nouvel Observateur", prenosi Gardijan.

"Upoznao sam ljude u teškim životnim situacijama, koji sebi nisu u stanju da priušte najbolju brigu o zubima. To je znak najvećeg siromaštva, a ja sam takvim ljudima pomogao", dodao je.

"Ovo kroz šta trenutno prolazim nije ni najmanje prijatno. Ako želite da plačem, neću. Nisam nikakav glumac ili demagog. Francuzi od mene očekuju nešto drugo, a to su politički rezultati. Moje stanje uma nije ono što ih zanima", zaključio je Oland.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: