Ova devojka je odlučila da bude lezbijka na godinu dana

Nekada strejt, Bruk Hemfil probudila se pored druge žene nakon velike žurke, nakon ćega je odlučila da napiše knjigu o istraživanju sopstvene seksualnosti, piše "Daily Mail".

Izvor: Daily Mail

Utorak, 09.09.2014.

21:35

Default images

Knjiga pod nazivom „Lezbijka na godinu dana“, Bruk je izjavila da uprkos kritici koja se tiče kontroverznog naslova i same teme, njena knjiga za cilj ima otvaranje dijaloga u vezi sa tolerancijom i prihvatanjem seksualnosti.

„Bila sam u Sidneju jedne noći u gej baru sa prijateljima. Popila sam par pića, a ujutro sam se probudila pored gole žene u mom krevetu“, otkriva Bruk.

Nakon toga događaja, usledio je poziv da radi na pilot epizodi u vezi sa grupom lezbijki iz Sidneja. Ovo je, kako se kasnije ispostavilo, predstavljalo drugi veliki korak na njenom putovanju kroz seksualnost.

Ukratko posle snimanja, Bruk je započela vezu sa jednom od devojaka koje je serija pratila kojoj su prijatelji dali nadimak „Kler koja preobraćuje“.

„Ona je bila poznata po tome što je umela da strejt devojke privuče u svoj tim“, tvrdi Bruk.

Međutim, pojedine osobe unutar LGBT zajednice uvređene su nazivom knjige, tvrdeći da ona na pojednostavljen način predstavlja kompleksno pitanje seksualnost tvrdeći da je u pitanju izbor.

Međutim, Bruk tvrdi da joj to nije bila namera i da ne želi da umanji seksualna iskustva drugih osoba.

„Razumem da stavljanje reči lezbijka na omot knjige može da izazove ljude koji smatraju da samo oni imaju pravo na nju. Sa druge strane, svi željno očekuju da čuju moje opredeljenje, i ukoliko to baš moram da učinim, rekla bih da sam biseksualna. Ukoliko imate luksuz da posedujete fluidnu seksualnost, onda se nalazite u zavidnoj poziciji da partnera birate na osnovu faktora kao što je ličnost a ne samo na osnovu pola“, dodaje Bruk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: