Ova žena je spavala sa 140 muškaraca - evo zašto

Sendi Nardo iz Dablina, u britanskoj emisiji "This Morning" otkrila je svoj neobičan hobi. Ova 53-godišnjakinja poslednjih nekoliko godina vodi dnevnik svojih seksualnih pustolovina, u kom ocenjuje muškarce i njihove izvedbe u krevetu, prenosi “Mirror”.

Izvor: Index.hr

Nedelja, 07.09.2014.

19:50

Default images

"Bila sam u potrazi za suprugom, ali teško je naći muškarca koji objedinjuje sve kvalitete koji su meni važni", objasnila je Nardo u emisiji. Takođe je napomenula kako se poduža lista jednostavno dogodila jer "ona voli da skuplja stvari i vođenje dnevnika je za nju postalo neka vrsta rituala".

Brojni muškarci na njenoj listi su bili samo avantura za jednu noć i više ih nikad nije videla. Tokom tog razdoblja je mnogo putovala radeći pritom kao prevodilac. Njen dnevnik, koji naziva "malom crnom knjižicom", sadržavao je nekoliko bitnih ocenjivačkih kriterijuma, kao što su izgled i odeća, emocionalno stanje, kvalitet automobila koji voze, koliko su dobri u krevetu i dužina veze koju su s njom ostvarili.

Brojni muškarci na listi imaju nadimke, primera radi: "Italijanski princ", "Plavi fotograf" i "Perverznjak".

"S nekima od njih sam bila u nešto dužim vezama, ali sam se zbog posla stalno selila u druge zemlje tako da nikad nije potrajalo", objasnila je.

Iako je Nardo već bila udata i ima decu s muškarcem koji je ispunio njene kriterijume " 10/10" ni ta veza nije uspela, jer je on bio psihički nestabilan.

"Ne želim da se skrasim sa muškarcem koji nema sve kvalitete koje tražim. Više nisam sigurna mogu li ga uopšte pronaći", zaključila je Nardo, prenosi Daily Mail.

Kada su je neki od gledalaca optužili za seksizam, navela je da bi to bilo tačno jedino onda kada bi ona u ovoj priči bila muškarac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: