Nožni zglob najerotičniji ovog leta?

Ako je verovati odgovorima većine anketiranih pripadnika jačeg pola, ovoga leta njihove poglede najviše privlače nožni zglobovi koje su proglasili za najseksepilnije delove ženskog tela.

Izvor: novosti.rs

Subota, 30.08.2014.

13:28

Default images

Foto: Maegan Tintari/Flickr.com

Jasno je da savršeni ženski dekolte neodoljivo privlači muške poglede, kao i da se većina muškaraca na ulici rado okreće za damom sa lepo zaobljenom zadnjicom. Ali ako je suditi po odgovorima većine anketiranih pripadnika jačeg pola, ovoga leta njihove poglede najviše privlače nožni zglobovi koje su proglasili za najseksepilnije delove ženskog tela.

Naime, jedna poznata italijanska reklamna agencija sprovela je preko društvenih mreža opsežno istraživanje u kojem je učestvovalo 1.500 muškaraca. Na pitanje koji deo ženskog tela vas najviše privlači, nešto više od polovine ispitanika (59 odsto) istaklo je da ih najviše uzbuđuje pogled na nežan ženski nožni zglob, naročito ako je ukrašen tankim zlatnim lančićem (43 odsto), sićušnom tetovažom (38 odsto) ili sputan kaišićem elegantne sandale sa visokom potpeticom (33 odsto).

Objašnjavajući glavne razloge svog izbora 45 odsto ispitanika izjavilo je da je za njih taj deo ženskog tela najerotičniji, dok je 34 odsto njih istaklo da ih pogled na savršeno izvajani ženski nožni zglob neodoljivo podseća na retro eleganciju i lepotu legendarnih svetskih filmskih diva iz pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka.

Učesnici u ovoj neobičnoj anketi birali su i najseksepilniji nožni zglob današnjih lepotica. Pobedu je odnela Dženifer Aniston za koju je glasalo 55 odsto anketiranih muškaraca, za njom slede Belen Rodrigez sa 49 odsto glasova, Šakira za koju je glasala 43 odsto anketiranih, Majli Sajrus sa osvojenih 32 odsto glasova i Nikol Kidman sa 27 odsto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: