Ešton Kučer i dalje najplaćeniji TV glumac

Mediji i kritika kao da su "ludi" su za novim ili relativno novim TV serijama kao što su "Momci sa Menhetna i "Pravi detektiv", međutim brojke pokazuju kako publika ipak više uživa u dobrim starim humorističkim serijama.

Izvor: B92

Sreda, 27.08.2014.

11:29

Default images

I zato verovatno ne čudi da su se glumci humorističkih serija našli na samom vrhu najplaćenijih televizijskih glumaca, a predvođeni su Aštonom Kučerom.

Forbs je treću godinu zaredom 36-godišnjeg Eštona Kučera proglasio najplaćenijim glumcem s godišnjom zaradom od 26 miliona dolara i to zahvaljujući seriji "Dva i po muškarca".

Na drugom mestu najplaćenijih televizijskih glumaca našao se Eštonov kolega iz serije, Džon Krajer koji je u proteklih godinu dana zaradio 19 miliona dolara i koji upravo završava svoje memoare koji će se u prodaji naći tokom 2015. godine, a s njim drugo mjesto podelio je i agent iz serije NCIS, Mark Harmon.

Na trećem mestu je televizijski zavodnik i LGBT ikona Nil Patrik Haris sa 18 miliona dolara zarade i to zahvaljujući popularnoj seriji "Kako sam upoznao vašu majku", ali i brojnim drugim projektima na kojima učestvuje.

Četvrto mesto dele "Doktor" Patrik Dempsi, zvezda serije "Uvod u anatomiju" (osmu sezonu ove kultne serije možete na TV B92 da gledate subotom i nedeljom u 14h) i Kevin Spejsi koji su zaradili "skromnih" 16 miliona dolara.

Na petom mestu našao se Tim Alen sa zarađenih 15 miliona dolara i to zahvaljujući sitkomu "Last Man Standing" i stand-ap nastupima u Las Vegasu. Kompletna lista 10 naplaćenijih televizijskih glumaca:

1. Ashton Kutcher, $US26 million
2-3. Jon Cryer, $US19 million/Mark Harmon, $US19 million
4. Neil Patrick Harris, $US18 million
5-6. Patrick Dempsey, $US16 million/Kevin Spacey, $US16 million
7. Tim Allen, $US15 million
8. Simon Baker, $US13 million
9. Jim Parsons, $US12 million
10-11. Jason Segel, $US11 million/Johnny Galecki, $US11 million
12-14. Jon Hamm, $US10 million/Charlie Sheen, $US10 million/Josh Radnor, $US10 million
15. Bryan Cranston, $US8 million

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: