Alen Delon pušten iz bolnice

Francuski glumac Alen Delon koji je početkom avgusta hitno hospitalizovan i operisan, izašao je iz bolnice i oporavlja se na svom imanju kod Pariza, prenose danas francuski mediji.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.08.2014.

09:23

Default images

Delon je operisao facijalni nerv na desnoj strani lica zbog kojeg je ranije trpeo velike bolove. Francuski glumac je izašao iz bolnice 12. avgusta ali su mediji za to saznali tek danas pošto glumac i njegova porodica nisu želeli medijsku pažnju.

Alen Delon, koji je ove godine napunio 78 godina, jedan je od najvećih francuskih glumaca. Tokom pet decenija karijere igrao je u stotinak filmova, među kojima su "Roko i njegova braća" i "Gepard" Lukina Viskontija, "Samuraj" i "Pandur" Žan-Pjera Melvila, "Gospodin Klajn" Džozefa Lozija i "Eklipsa" Mikelanđela Antonionija.

Nedavno je s ćerkom Anuškom Delon igrao u pozorišnoj predstavi po komediji "Une journee ordinaire" (Običan dan) Erika Asusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: