Koliko biste platili za 352 stranice slika Kim Kardašijan?

Kim Kardašijan rešila je proba da zaradi novac radeći ono što zna najbolje – slikajući samu sebe, piše "Huffington Post".

Izvor: Huffington Post

Subota, 09.08.2014.

14:52

Default images

S obzirom da Kardašijanova redovno postavlja svoje „selfi“ slika na Instagramu i drugim društvenim mrežama potpuno besplatno, postavlja se pitanje – ko će želeti da da 19.95 dolara za knjigu ispunjenu njenim fotografijama?

Izdavačka kuća „Rizzoli Universe“ veruje da takvi ljudi postoje i da će nakon 7. aprila 2015. godine vrlo rado dati spomenutu sumu na 352 stranice fotografija Kim Kardašijan koje je fotografisala Kim Kardašijan.

Naravno, vrlo je verovatno da ove fotografije neće biti iste one koje je već sada moguće potpuno besplatno gledati na internetu, ali je i dalje prilično nejasno ko će zaista želeti da kupi tu knjigu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: