Nedeljni horoskop za period od 11.8.-17.8.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.08.2014.

00:00

Default images

Ovan

Ovnovi nekontrolisano rasipaju energiju, skloni su povredama, upalama, infekcijama, uglavnom akutnim bolestima koje prati visoka temperatura i poremećaj krvne slike.

Ljubav

Za pripadnike jačeg pola ovog znaka konačno opuštanje od pritiska svakodnevice. Jedan susret će da obeleži naredni period i biće stimulativan za vas. Erotski naboj se dešava i pripadnicama lepšeg pola ovog znaka. Jedan Bik je svojom jačinom i snagom uspeo da pridobije i probije vaš oklop. Dani koji slede su dani strasti. Ponekada se setite realnosti.

Posao

Bračni će imati problema u poslovnim sferama dok podrška partnera ne jenjava. Vaša priroda je sklona fatalnosti ali ipak uplovili ste u jedan poslovni odnos što vam mnogo prija. Dovoljno vremena i prostora vam ostavlja nadređen za razmišljanje pa vi zaključite šta vam najviše odgovara. Neko od prijatelja će pokazati ljubomoru na vaš posao,a vi nećete verovati šta čujete svojim ušima.

Novac

Neke nepravde ne možete raspraviti i rešiti, pa vam je uluda sekiracija. U vašem slučaju to nećete čekati dugo.

Zdravlje

Pijte čajeve umesto kafe. Imunitet vam je oslabljen.

Bik

Slabi delovi organizma su vrat, grlo, krajnici, disajni organi, zglobovi, leđni pršljenovi, jajnici i bešika.

Ljubav

Neverovatno je koliko različitih i neočekivanih relacija ostvaruješ sa osobom u znaku Jarca. To je pravo bogastvo u pozitivnom smislu. Vaš odnos ima perspektivu, ali je neophodno strpljenja, upravo onom osobinom koja tebi nedostaje. Bikovi druge dekade se preporučuje da se uzdrže od bilo kakve rasprave sa voljenom osobom. To može izazvati niz događaja koji bi se mogli nazvati prava mala katastrofa. Emotivnu stabilnost moraćeš da izgrađuješ korak po korak i pravo je vreme za to.

Posao

Bikovi su skoncentrisani na poslovne probleme ovih dana i tu ulažu maksimum energije. Ako je ikako moguće umirite svoj napeti um. Istina izalazi na površinu. Čuvajte dokumenta i pokušajte da izbegnete da čuvate tuđu papirologiju, jer je moguće da ih izgubite. Na početku nedelje je šef vaša podrška.

Novac

Vaše nesuglasice mogu da se srede, pitanje je da li ste spremni? Dobro razmislite šta vam je činiti u polju finansija za dalju budućnost.

Zdravlje

Stomačni problemi, kao i problem sa kičmom biće aktuelni tokom ove nedelje.

Blizanci

U ishrani ne treba posebno paziti na količine kao ni na kvalitet, samo treba uvesti više reda, ne preskakati obroke ili jesti između obroka kako to Blizanci često imaju običaj.

Ljubav

Ne vidiš ni trunčicu nade da će se partner promeniti i da će ponovo zavladati sklad u vašoj vezi. Ona zanesenost i egzaltacija osećanja samo je zamenio apsolutni mrak i haos. Kao da si pod opsednutošću od strane više desetina zlih duhova. Čini ti se da ćeš iskočiti iz svoje kože i da nema svrhe da živiš. Kulminacija nepovoljnih uticaja na tvoj emotivni život je prethodni period od dve nedelje, kao i niz uplitanja ljudi koji su više nego bili voljni da se mešaju u vaše odnose.

Posao

Okupirani ste i dalje finansijskim problemima i planovima koji se ne mogu realizovati zbog istog. Nervoza zbog neopreznih partnerovih troškova se odrazilo na neraspoloženje, što bi negativno moglo da vam se odrazi na vaše poslovanje.

Novac

Dobijanje bolje pozicije na poslu polako se isplaćuje. Početak nedelje vam je dobar. Veća suma novca vam je na računu već početkom nedelje.

Zdravlje

Pazite se visoke temperature. Moguća je slaba krva slika.

Rak

U ishrani treba da smanji skrob, masnoće, slatkiše i čokoladu, a osim voća, bolje je da svu hranu uzima kuvanu.

Ljubav

Dosegnućeš smirenost, zadovoljstvo postojećim ugodnostima, prijatnostima. Ipak, najviše od svega usrećićete potpuno nov odnos sa voljenom osobom ili uvođenje nove osobe u taj status. Sigurno je da ćete se maksimalno posvetiti jedno drugome, a da ćeš ti maksimalno eksploatisati novoosvojeni kvalitet u svom životu. Za tvoje doživljavanje ljubavi veoma je važno da se opredeliš za ono što je po tebi najvažnije šta treba da ima osoba koja je uz tebe. Idealnih u naše vreme ima sve manje, pa je iluzionarno da insistiraš na tome da neko mora da ima sve što ti je potrebno. Takvim zahtevima samo kinjiš sebe, povređuješ onoga ko te voli i nepovratno gubiš prilike da vam obezbediš prijatnosti i ugodnosti koje su vam dostupne, ali i preko potrebne. Ovo posebno važi za predstavnike druge dekade.

Posao

Ulogu u svojoj životnoj poslovnoj melodrami pokušavaju da prevaziđu i to im ovih dana uspeva, jer se u njima budi inat prema lošem raspoloženju. Sreću će pronaći u novinama i novim poslovnim projektima. Pojedini će izgubiti poslovne angažmane. Sve ovo je prolaznog tipa. Ne vredi vam da se sekirate.

Novac

Novčani izdaci i zastoji na poslovnom planu mogu da pomute zadovoljstvo i sreću.

Zdravlje

Vitalni ste, nemate potrebe da se sekirate i da umišljate bolesti.

Lav

Lavovi su skloni akutnim bolestima, groznicama, upalama, infarktu, a ako obole od hroničnih bolesti najčešće su to angina pektoris, anemija, bolesti krvi i krvnih sudova.

Ljubav

Puno ushićenje i ustreptalost koji su kod tebe prisutni, polako se smiruju.Pravićeš izuzetke prema tebi dragim osobama. Zauzeti Lavovi će reagovati uznemireno zbog partnerovog ispoljavanja ljubomore. Poželjno je da se uzdržiš od bilo kakve ozbiljnije rasprave sa voljenom osobom. Jer, ukoliko načnete neku „nezgodnu“ zajedničku temu ili problem, svi su izgledi da će leteti perje. Uopšte neće biti od nekog velikog značaja ko je objektivno u pravu. Naprosto, bićeš maksimalno navijena osoba za svađu, pa čak i teži konflikt. Nastoj da izbegneš svaku mogućnost za takav ishod.

Posao

Sunčani i srećni Lavovi vole dramatične scene koje su praćene njihovom poslednjom konstatacijom i molbom od strane šefa. To upravo doživljavaju, ali kao da im nije dovoljno dramatičnosti u svom životu – zato se uzdržite da ne odete u negativnu krajnost i ne postavljate bespotrebna pitanja nadređenima. Budite precizni i odgovorni.

Novac

Analitične i naizgled hladne glave će tražiti dubinu, analizirati do detalja da razreše enigmu kada su novčani prilivi i odlivi u pitanju.

Zdravlje

Mogući su problem sa crevima, želucem i žuči…

Devica

Želudac, creva, jetra, slezena, žuč, bubrezi i nervna vlakna su delovi organizma na kojima se bolesti najlakše razviju. Vrlo je neotporna prema zaraznim bolestima ili onim koje nastaju zbog loših higijenskih uslova.

Ljubav

Tvoja emotivna stabilnost postaje izvanredna . Ali ti kao da si se zasitio prijatnosti, sklada i lepote... Poželećeš nešto žestoko, pa makar bilo ni malo sjajano po tebe. Bez obzira na svoje mušice, moraš voljenoj osobi da pružiš niz uveravanja u svoju vernost i pouzdanost. Ukoliko to ne učiniš, nećeš moći da shvatiš uzdržanost i nepoverljivost kojima se sačekuje svaka tvoja izjava, zahtev, predlog, ponuda, molba. Stoga je neophodno da, i kada ti se čini potpuno nekorisno ili besmisleno, izuzetno vodiš računa o izazivanju sitnih pažnji puni podrške, glasnoj artikulaciji emocija i svemu onome što (ne)prija osobi koja je sa tobom. Jedino tako možeš da joj pružiš potrebnu podršku i spaseš je depresivnosti i patnje za koju objektivno nema osnove ni povoda.

Posao

Nastoj da se ne kačiš sa Ovnom, makar svi argumenti bili na tvojoj strani. Sa Bikom možeš samo da obostrano iskomplikuješ posao. Ne bi bilo loše da u ovom periodu se složiš sa Škorpijom u svemu što može da bude obostrano korisno. Ako je poslovni saradnik ili kolega Lav ili Rak, sa njima sada nema realnih izgleda da ostvariš išta uspešno. Potrudi se da ne misliš na nekadašnje greške, prošlost samo podseća na propušteno, zato je zaključajte u nekoj fioci i odložite. Ono danas, kao i sutra je vrednije i čeka samo na vas.

Novac

Imaš astro-podršku od Ribe i Raka. Oni ti daju energiju da ne odustaneš od svojih snova kada su finansije u pitanju. Pravi saveti i prave tvoje reakcije će pozitivno rezultirati.

Zdravlje

Poželjna je raznovrsnost u ishrani, a dobro bi bilo, povremeno, uvesti jedan “voćni” dan.

Vaga

Ne preporučuje se crveno, ni masno meso u ishrani, samo teletina, živina i riba sa što više povrća, sa što manje začina, posebno soli.

Ljubav

Prefinjene, elegantne, zavodljive, čarobne i koketne Vage oba pola će uživati u narednom periodu. Ponovo sijaju i imaju potrebu da budu pokretne i lepršave, da se osećaju udobno i lepo. Žene Vage će fascinirati na svoj maestralni način jednog Lava ili možda Ovna. Ovaj vazdušni znak voli pokret, igru, ples pa može da se desi da imaju niz poziva na razne društvene događaje.Ponovo ličite na sebe!

Posao

Obožavaju daljine, pokret, akciju, nove filozofije tako da će se naći u nekim pričama gde će moći da ostvaruju svoje snove, pa makar na kratko. Ozbiljniji iz ovog znaka tj. oni koji su zaplovili u ozbiljne poslovne vode čeka napredak što će im doneti totalno novu dimenziju života. Podrška i poverenje koju imate od strane saradnika je veoma moćno oružje za uspeh.

Novac

Dostižete ono što ste zacrtali kada je novac u pitanju, posebno što je tokom ove nedelje poveći priliv novca na vašem računu.

Zdravlje

Problemi sa bešikom, ušima i bronhijama.

Škorpija

U bolesti izgleda dramatično, ali ima jaku moć oporavka i regeneracije.

Ljubav

Mistične, tajanstvene i opasne Škorpije su uglavnom osobe dubokih osećanja. Puni strasti će pristupiti novinama koje se javljaju u njihovim životima. Ta novina ne mora biti direktno vezana za njih, ali će diktirati tempo njihove svakodnevnice. Vaša mističnost će privući jednu Ribu, ali vi baš niste rapoloženi za takvu vrstu osoba. Prija vam mir vaše sobe, neki dobar film ili knjiga ovog dana. Na žalost ima i onih koji su u psihičkom grču, jer je neka ljubav izgubila u jačini jer ste se psihički udaljili jedno od drugog. Život vam je ostao bez najvećeg podsticaja tako da ste počeli u sebi negovati strah i nesigurnost. Dolaze bolji dani, izdržite još malo.

Posao

Bolje pozicije onima koji je zaslužuju, jer su u prošlosti doživeli veća razočarenja tako da će im ovaj posao biti data kao blagoslov neba! Postoje među vama koji grade prijateljski odnos, a pritom nisu svesni da su počeli da preteruju, jer u poslu morate imati granice.

Novac

Konstatujete i sami da već duže vreme živite sa malim primanjima. Tražite razumevanje i poštovanje u poslu, ali kao da vas prave osobe ne čuju. Ipak pristajete, jer vam sam posao daje koliku toliku sigurnost. Imate drugih opcija, možda boljih. Odlučite se!

Zdravlje

Problemi sa vratnim delom kičme i bešikom.

Strelac

Sklon je upalama, reumatskim bolestima, išijasu, bolestima arterija srca i pluća. Slika bolesti može biti vrlo varljiva, pa postoji opasnost od pogrešne dijagnoze.

Ljubav

Vrlo često ste skloni prolaznim oduševljenjima tako da spadate u red nestabilnih i neodlučnih ličnosti. Za ovaj period je preporuka da se menjate, jer će vam se pojaviti jedna osoba koju ćete zavoleti. Vrlo je moguće da će većina vas u ovom periodu popraviti ljubavne događaje. Predstoji vam vreme uživanja u ljubavi, nežnosti i lepoti emocija koje možete pružiti i koje će vam biti uzvraćene. Očekujte ostvarenja velikih želja i intimne sreće. Da biste u ljubavi bili srećni morate prvo verovati sebi. Nepoverenje koje vlada vama prema drugima je kočnica vašeg dosadašnjeg življenja. Analizirajte sebe…

Posao

Budite suzdržani kada budete donosili odluku ali isto tako analizirajte sve moguće implikacije ako budete odlučili da napravite kraj. Dosta vas su veliki borci, pogotovu kada je u pitanju posao. Zahvaljujući istom uspećete da osujetite sve neprijatelje svojih poslovnih ideja. Ima i onih koji mogu očekivati početak novog posla . Ne zaboravite da je vaš život je u vašim rukama, nikada ne zaboravite to.

Novac

Vaše finansijsko polje može i danas da se definiše kao kriza jer ste dozvolili razne mahinacije i rad bez određene novčane nadoknade. Sređujte papirologiju.

Zdravlje

Skloni ste reumatskim bolestima, išijasu…

Jarac

Slabe tačke su mu koštani delovi organizma, zglobovi, kolena, bokovi, kičma, zubi, zatim koža, želudac, pluća i srce.

Ljubav

Terani ambicijom i željom za uspehom moćni Jarci dostižu ono što zacrtaju. Ali ponekada ne znaju šta im je potrebno u ljubavi, ili ljubav ne dotakne njihovo srce na pravi način. U ovom trenutku većina predstavnika ovog znaka će se to pitati, ali jedna srećna manjina će uživati u blagodetima iskrenog i strasnog odnosa. Žudnja za nekim tuđim „prostranstvima“ više nije deo vaše unutrašnje potrebe.

Posao

Reagujte brzo i zanemarujte neke obaveze ovih dana. Neće biti suvišno da konsultujete svoje saradnike ili pravna lica, da vam se greška ne bi pretvorila u veliki krah. Žene saradnici vam sada više odgovaraju. Jarčevima treće dekade sve teče po planu i celokupna atmosfera se menja na bolje na svim poljima.

Novac

Novčani dobici još uvek nisu zadovoljavajući, barem ne po vama. Povedite računa o nekim svojim troškovima. Najbliži analiziraju gde ste novac dali kao i kome ste dali. Krajem nedelje su moguće rasprave povodom toga.

Zdravlje

Moguće su stomačne tegobe, kao problem sa cirkulalacijom.

Vodolija

Osetljivi su joj donji delovi nogu, gležnjevi i zglobovi, mozak, srce, krvotok, limfni čvorovi, nervi i disajni putevi.

Ljubav

Vodolije se zanose svime što je neobično i originalno. Obožavaju da su oni ti koji će biti centar pažnje takve osobe. Pa, imate takvu osobu u vašem okruženja, spustite samo na tren pogled sa neba prema zemlji. Možda je u znaku Raka, a možda je jedan Lav, ali svakako je originalna i nesvakidašnja, baš stvorena samo za vas. Znate i vi da nećete propustiti šansu.

Posao

Pre svega morate se pomiriti sa činjenicom da ste impulsivni i brzi, a često i „crno-beli“, uvek ispred drugih, a često i ispred sebe kada je posao u pitanju. Ovo je period depresije jer sve oko vas je tako uspavano, a to vas izluđuje. Umesto toga iskoristite ovo vreme da otputujete negde na odmor. Komuninkacija sa je dobra sa kolegama tokom ove nedelje.

Novac

Trebalo bi da malo više povedete računa gde vam novac odlazi, a na neki način sve je to vaše slabo “srce” prema bližnjima. Više troškova u ovoj nedelji nego dobitaka.

Zdravlje

U poslednje vreme mnogo jedete, ali pošto se i krećete, to nije toliko opasno, osim za liniju.

Ribe

Ribe su sklone depresijama ili blagoj letargiji. Povedete računa o stopalima i cirkulaciji jer su vam to slabe tačke.

Ljubav

Kao i uvek leptirići su prisutni ali i nestrpljenje. Depresija nije vaše stanje duha pa vam može delovati strašno što imate takve momente. Iz čista mira vam raste arogancija i sumnja i tako možete da razljutite svog partnera pogotovu ako je u znaku Ovna. Ako žele da osvoje jednu Škorpiju ili Raka moraće da usmere sve svoje snage, jaku energiju, iskrenost i posvećenost. Svim Ribama se ne preporučuje bilo koja vrsta izolacije. Prevaziđite svoje loše raspoloženje jer je to samo vaša uobrazilja. Razgovor sa partnerom će vas na trenutak obradovati. Pozabavite se svojim mislima i ponašanjem.

Posao

Što se tie posla savetujemo vam ono što je već dobro uhodano. Nikakve promene, niti pregovori, mada će biti više ponuda. Muškarci ovog znaka koji inače deluju smireno sada su toliko očigledno nervozni i to na sve oko sebe. Poslovni saradnici vam nisu krivi zato ne ispoljavajte svoje nezadovoljstvo na njih Svađe i čarke vam sada nisu potrebne. Šef će vas uzeti na “zub”.

Novac

Uspevate da “premostite” svoje obaveze kada je novac u pitanju. Pazite se nepotrebnih izdataka, jer će te tokom sredine nedelje dobiti jaku želju za trošenjem.

Zdravlje

Nesanica, nervoza porblemi sa stomakom i jetrom.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Violeta 0906 200 600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: