Nedeljni horoskop za period od 4.8.-10.8.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.08.2014.

00:00

Default images

Ovan

Ne bi trebali da preskačete obroke. Govedina i piletina vam odgovara, a orasi vam poboljšavaju imunološki sistem.

Ljubav

Velika količina energije i entuzijazma je prisutna. Posle izvesnog zatišja na gotovo svim planovima ponovo ste neraspoloženi za ljubav. Neke stvari ćete morati da odložite ili promenite, što će poremetiti vaše planove i očekivanja ali budite uporni i istrajni jer će vam rezultati na kraju doneti lično ispunjenje i zadovoljstvo. Nekima će danas dosta nervoze doneti neki rad i neslaganje jer volite mir, stabilnost i harmoniju, ali budite istrajni jer imate podršku partnera i okoline što vam puno znači i olakšava. Sitne nesporazume i nesuglasice ćete uspeti da prevaziđete i u svom domu nađete utočište i izlaz iz problema. Najaktivniji će biti pripadnici prve dekade.

Posao

Vi se retko kada možete iznenaditi jer kao da vam unutrašnji glas nagovesti mnogo ranije i dobro i loše što vas čeka. Dok se oko vas dešavaju neke svađe vi mirno stojite po strani i osmatrate okolinu, potpuno nezainteresovani za njihov odnos. U stvari i pravo je vreme da se razreše spletke i tuđe priče. Samo napred sa vašim pravolinijskim ciljevima jer će vam kroz izvesno vreme zvezde biti naklonjene.

Novac

Bitno je da ne zabadate nos u tuđa poslovanja i samo gledate sebe kada su finansije u pitanju. Tako ćete izbeći nerviranja.

Zdravlje

Potrudite se da svoje psihičko i fizičko stanje dovedete u red.

Bik

Preliv od limuna i ekstra devičansko maslinovo ulje je idealan spoj za vaš digestivan sistem.

Ljubav

Skoncentrisani ste na emocije i preispitujete sebe i partnera. Mnogo toga ćete promeniti i pokušaćete da utičete na partnera, ali nećete moći da uspostavite harmoniju i zajednički jezik. Stavovi i osećanja po nekim za vas važnim pitanjima vam se razilaze, a s obzirom na napetost , nećete imati dovoljno strpljenja ni takta da te nesuglasice prevaziđete. Takođe niste spremni da sami donesete neke krupne odluke i započnete nešto novo i drugačije, pa će talas nezadovoljstva potrajati. Ovo se najviše i posebno odnosi na pripadnike prve dekade, posebno one koji su u braku ili stalnoj vezi.

Posao

Pripadnici druge i treće dekade provešće nešto mirniji i harmoničniji period i biće više posvećeni poslu, finansijama i drugim obavezama, a manje partneru i vezi. Izvesna odlaganja i neočekivane prepreke činiće vas napetim i neraspoloženim, ali sada ne možete mnogo toga učiniti. Trudite se da nezadovoljstvo poslovnom ili materijalnom situacijom ne prenosite suviše na lični plan ili odnos sa partnerom.

Novac

Nemate potrebe da se zadržavate u nekim poslovnim poduhvatima, jer nećete se se finansijski ostvariti na pravi način. Menjajte pravce i planove, jer vas sapliću troškovi koje morate da imate.

Zdravlje

Mogući su problemi sa kičmom i zglobovima.

Blizanci

Šargarepa treba da bude na vašem meniju broj jedan. Ona poboljšava vid, ali i smanjuje “kancer” pluća . Posebno je dobra kod pušača.

Ljubav

Imaćete uspeha u svemu što preduzmete, a u ovom periodu posebno pripadnici prve dekade. Neki problemi koji vas duže muče biće rešeni povoljno po vas što će vas oraspoložiti i dati vam dovoljno energije da istrajete u svemu što ste zamislili. Emocije su kod mnogih od vas sada u drugom planu, ali će se partner truditi da vas oraspoloži i da vam vrati dobro raspoloženje, otvorenost i komunikaciju koja je u vašoj vezi veoma važna. Niste još spremni za neke korake koje možda vaš partner predlaže i želećete da izbegnete otvoren razgovor, ali će se harmonija i dobro raspoloženje i poverenje vratiti u vašu vezu. Blizanci koji nisu u vezi promenjljivog su raspoloženja i stavova. U ovom periodu lutanja i promenjljivosti pokušajte da se više posvetite sebi.

Posao

Dobro se snalazite u poslovnim trendovima i to vam prija. Neke nesuglasice ćete razrešiti u kratkom roku i saradnja će biti nastavljena na obostrano zadovoljstvo. Pokušajte da se malo više krećete u ovom periodu ili da produbite kontakte koje ste vec ostvarili. Pošto vas privlače stare nauke ili stara znanja u okviru vaših interesovanja, to vam može koristiti da impresionirate neke saradnike u ovom periodu.

Novac

Sagledajte na sve moguće načine šta ćete sa novcem koji pristiže do kraja ove nedelje. Ne menjajte ideje i ne eksperimentišite u ovom polju.

Zdravlje

Moguće su stomačne tegobe. Ako ne sanirate novonastali zdravstveni problem prećiće u hroničan.

Rak

Jabuka, svež đumbir pomaže vašem sporom sistemu za varenje. Pokušajte da izbegavate preteranu količinu mlečnih proizvoda.

Ljubav

Nastupajući period odnosi neke sumnje, nesuglasice i neizvesnost i sada ste u prilici da sagledate jasnije svoj ljubavni život i svoje pozicije. Raspoloženje vam se popravlja i ponovo ste otvoreni za ljubav i emocije ali niste voljni da ih do kraja otkrijete i pokažete. Muče vas neki problemi iz prošlosti i za Rakove je karakteristino da se vraćaju prošlom ili bar dugo analiziraju ono što je iza njih, ali ne dozvolite da vas to koči i odvlači od rešenja ili emotivnih ispunjenja i zadovoljstva. Mnogi od vas, pre svega pripadnici druge i prve dekade ušli su u period ljubavi i emotivnog otvaranja na koje već dugo čekate. Bojite se da otvoreno pokažete i svoje emocije i stavove i trpite uticaj hladnoće koja vam obuzima srce. Ovo je period kada ćete ipak morati da donesete neke odluke ili bar da počnete da rešavate problem koji vas duže muči. Ako ste u stabilnoj vezi ili braku ovaj period je takođe krizan. Sada ćete harmoniju teško uspostaviti, ali posvetite se sebi, a ne drugima i borite se za ono što želite.

Posao

Žene Rakovi će se u potpunosti osloniti na pomoć starijih članova porodice, naročito ako su saveti u pitanju, a vi se dvoumite oko izbora posla ili oko onoga što je preče u datom trenutku uraditi. Slobodno možete da poslušate savet, jer je on nepristrasan i ispravan. Prečice nisu dozvoljene u poslovnom životu jer bi vam se mogle obiti o glavu.

Novac

Aktiviraju vam se neki poslovni poduhvati,kao i novčani dobici koji su bili aktuelno i tokom prošlog perioda. Umanjite ulaganja, jer nije pravo vreme za tako nešto.

Zdravlje

Osetljiva vam je bešika i pazite šta vam unosite od hrane jer vam je osetljiv i želudac.

Lav

Za vas je zdravlje srca od najvećeg značaja. Izbegavajte prženu hranu. Ona može blokirate vaše arterije.

Ljubav

Nemate dovoljno energije ni volje i niste raspoloženi da se posvetite obavezama. Muče vas emotivni problemi i ne osećate snagu i optimizam, koji su za vas karakteristični. Partner pokušava da vas oraspoloži i da na neki način utiče na vaše obaveze i poslove, ali je i on posvećen dosta svojim planovima. Bićete u prilici da podelite zadovoljstvo i radost njegovog uspeha i to će uneti mir i bolje raspoloženje u vaš odnos, ali ćete u sebi i dalje biti brižni i nemirni. Dosta obaveza činiće vas nervoznim i rastrzanim i to će dosta uticati na vaš emotivni život i odnos sa partnerom, posebno za Lavove koji su u braku ili dužoj vezi. Lavovi koji nisu u vezi biće u prilici da upoznaju neke nove osobe u svom okruženju, ali nećete biti raspoloženi za zabavu i izlaske, pa čak ni komplimente. Želite nešto zaista novo i drugačije, a niste spremni za te promene. Najverovatnije ćete se posvetiti sebi i pokušati da se organizujete. Potrebna vam je energija i snaga, koju trenutno nemate i zato se osećate nezadovoljni i nespremni za nešto novo.

Posao

Lavovi su u ovom periodu veoma budni, iako malo lenje kada je posao u pitanju. Ne treba da brinete ovo je prolaznog tipa. Jača i vaša moralna snaga kroz razgovore sa osobom od poverenja. Saveti su pravi i u pravom trenutku rečeni. Odgovorite na poruku jednog Ovna. Budite jasni šta želite a šta ne želite u vašem poslovnom odnosu.

Novac

Imaćete dobitke tokom ove nedelje, ali se prilagodite realnim mogućnostima kada je trošenje istog u pitanju.

Zdravlje

Obratite pažnju na pritisak, pijte više tečnosti a kafu bi trebalo da zamenite čajem.

Devica

Uvek ste pod velikom tenzijom i zato vaš zadatak je da čuvate svoje nerve. Idealna namernica za to je jabuka, koja pored smirenja pomaže u snižavanja visokog holesterola.

Ljubav

Bićete angažovani na svim poljima, ali to ne treba da vas brine, iako vi volite red I sentimentalnost, već se trudite da se zaista svuda potrudite i pokažete svoju sposobnost, stavove i želje. U ljubavi sledi takođe intenzivan i zanimljiv period i za one koji su u vezi ili braku I za one koji su trenutno sami. Bićete puni energije i volje da uspostavite pravi kontakt sa partnerom koji će vam zaista u tome i pomoći. Partner će biti raspoložen za ljubav i nežnost a i prihvatiće neke vaše kritike. Bićete pažljivi jedno prema drugom i bez obzira na problem i nesuglasice koje imate, kao i vaša nervoza i nestrpljenje, uspećete da problem prevaziđete. Ponovo ćete uspostaviti harmoniju, ali pre svega zahvaljujući partneru i zato se trudite da nervozu i opterećenje poslovnim obavezama ne prenosite na lični plan.

Posao

Rad i angožavanje na poslovnom polju će vam malo skrenuti misli i osećanja što je dobro da prebrodite još jedan statičan period. Može vam se desiti da uletite u jednu stabilan poslovni odnos i to iznanada. Ne preispitujte se i ne vagajte kako se dešava to odjednom već se pokrenite napred . Usvakom momentu koji vam se dešava vidite svoje šanse.

Novac

Novac će pristizati onog trena kada poptišete važan dokument koji je na nekoj vrsti čekanja već izvesno vreme. Budite pažljivi, iako aspekti ne govore da ćete imati veće greške u ovom polju.

Zdravlje

Treba da obratite pažnju na svoje zdravlje tokom ove nedelje. Sve što vas muči, prekontrolišite se. Pojedini će morati da menjaju terapiju.

Vaga

Dobar nivo šećera je bitan za vaše zdravlje. Koristite namernice bogate omega 3 kiselinom.

Ljubav

Zaista su vaše emocije na ispitu i na udaru. Promene raspoloženja kojima ste inače skloni sada će vas činiti nervoznim i nestrpljivim. Stavovi i raspoloženja će vam se menjati i nećete moći da doneste odluke, ukoliko se to od vas bude tražilo. Ovakva situacija i pre svega napetost veoma će uticati na vaš odnos sa partnerom, posebno kod onih Vaga koje su u dužoj vezi ili braku. Želećete da donesete neke važne odluke, ali se bojite da one ne budu prebrze i pogrešne, a partner vam svojim ponašanjem neće nimalo olakšati. Nesuglasice i rasprave sada kao da nećete moći da izbegnete, posebno ako budete uporni da nešto promenite i rešite. Pripadnici prve dekade proći će kroz manje napet i naporan period, ali će takođe osetiti talas i naporan period, ali će takođe osetiti talas nezadovoljstva i napetosti. Neke stvari mogu poći svojim neočekivanim tokom ili naići na prepreke koje niste očekivali, što vas opterećuje i širi vaše nezadovoljstvo.

Posao

Budućnost je izvesnija i svetlija i sada je vreme da se pozabavite nekim sitnicama kada je polje posla u pitanju. Ovo je pravi trenutak za akciju, pa nađite potrebnu snagu za to. Polje posla je neosetno i spontano prerastao u spoj kvalitetnih odnosa i razumevanja mešusobnih potreba. Samo da ovakva energija i dalje bude prisutna.

Novac

Posebno u sferi novca dolazi do pozitivnih promena i vi ćete se malo opustiti.

Zdravlje

Skloni ste gojenju. Pripazite na svoj apetit. Fizička aktivnost je poželjna u ovom trenutku.

Škorpija

Imate tendenciju da vam se nakupljaju toksini u organizmu. Pokušajte d adobrim unosom zdrave hrane doprinesete balansu vašeg tela.

Ljubav

Pripadnici prve dekade još uvek pokušavaju da usmere svoje snage u pozitivnom da usmere svoju snagu u pozitivnom pravcu i oslobode se problema koji već dugo bacaju senku na vaš lični i emotivni život. Odnos sa partnerom u ovom periodu i dalje donosi nezadovoljstvo i osećaj neispunjenosti a nesporazume i sukobe nećete moći da izbegnete. Stavovi, raspoloženja i emocije kod vas variraju od euforije do ravnodušnosti. Zbog toga ni partner neće umeti da se postavi na pravi način i da otvoreno pokaže svoja osećanja ali i nezadovoljstva, a da vas ne povredi. Poželećete na trenutak da se osamite i izolujete, ali to sada nije najpametnije rešenje, jer ćete se osetiti još više osamljenim.

Posao

Vreme koje dolazi zahtevaće od vas ozbiljnost i odgovornost ali to su osobine koje vama nisu strane. Preuduzmite bitne korake da obezbedite svoju porodicu, a to možete samo kroz novine na polju posla. Oduševili ste nadređene jednim iskazom.

Novac

Novčana situacija će vam se popraviti krajem ove nedelje. Nećete propustiti prilike koje vam se nude preko dodatnih vidova zarađivanja novca.

Zdravlje

Nemojte piti sredstva za smirenje, za umirenje bolova ( osim ako je neizdrživa zubobolja u pitanju ).

Strelac

Umesto kafe bi vam idealan napitak bio – čaša isceđene pomorandže i “spirulina” (plavo-zelena alga bogata proteinima).

Ljubav

Nemate ni dovoljno volje da analizirate svoju vezu i svoje postupke, a ni partnera. Ostavljate to za neko drugo vreme iako znate da odlaganje neće ništa promeniti ili rešiti. Partner takođe nije raspoložen za razgovore ni rasprave i najverovatnije ćete ovaj period provesti odvojeni i posvećeni pre svega sebi. Uspeh vas očekuje na ostalim planovima i to će doneti zadovoljstvo, sigurnost i optimizam, ali se potrudite da na taj način ne bežite od problema i stvarnog uzroka vašeg nezadovoljstva, koji leži u vašem emotivnom životu. I za one koji nisu u vezi ovaj period je vreme promenjljivih emocija, nesigurnosti i neodlučnosti. Ni sami nećete znati šta je to što vam je potrebno i što bi vam donelo zadovoljstvo i ispunjenje, a u ovom što imate tražićete grešku.

Posao

Moža da vam bude interesantan jedan interesantan posao, ali ipak pripazite. Ubrzo ćete videti koliko različitih stvari morate da pomirite i koliko ne mislite i ne funskcionišete na isti način sa budućim saradnicima. Pokušajte da oživeti stara poznanstva i kontakte sa ljudima iz sfera svojih interesovanja. Pogodan je trenutak da pokrenete jednu staru poslovnu priču i imate zeleno svetlo. Bićete zaintersovani više nego što ste ikada bili.

Novac

Došlo je vreme da neke stvari posredite u svom životu. Možda će izostati željeni dobitak, ali nemojte se odmah iznervirati oko toga. I dalje s držite poslovne priče koja vam donosi stabilnost.

Zdravlje

Imunitet vam je oslabio. Možete da se prehladite. Uzimajte više vitamina.

Jarac

Za vas je veoma važna ishrana bazirana na velikom unosu kalcijuma.

Ljubav

Najbolje funkcionišete kada ste smireni i stabilni, a sada će vas mnogo toga odjednom okupirati. Nemate dovoljno energije ni volje da se ozbiljno nečemu posvetite a probleme koje sada morate da rešavate, već duže vreme vučete za sobom. Ni partner nije voljan ni energičen da vas ohrabri i unese optimizam. Zategnuta situacija, nesporazumi i zahlađenje odnosa obeležiće vašu vezu u ovom periodu, ali ćete uspeti uskoro iz toga isplivate i pronađete razumevanje i uspostavite harmoniju i poverenje a partnerom. Ako uložite sebe maksimalno ova kriza će uskoro proći.

Posao

Sva sila tvoje osnaženosti najbolje se ogleda u sposobnosti da istovremeno poklanjaš punu pažnju raznim projektima, osobama , obavezama. Povremena nesigurnost u komunikaciji sa saradnicima se dešava iz razloga što ti je njegovo ( njeno) ponašanje više nego nejasno. Neočekivana zbunjenost koja te je zahvatila, proćiće. Jedno veliko,možda najznačajnije poglavlje u tvom življenju ovih dana pripada uređenju odnosa sa osobom koja je nova u ovom poslu.

Novac

Novčane prilike su i dalje više novčane neprilike, ali vi se borite i dalje za stabilnost na tom polju. Neki očekivan dobotak izostaće.

Zdravlje

Prijala bi vam meditacija, kao fizičke vežbe.

Vodolija

Za vas je idealna ishrana koja vas stabilizuje i smiruje nerve.

Ljubav

Prilika za uspeh i prilika da se dokažete biće na pretek i možete se slobodno upustiti u rizik, jer će vam se sada to višestruko vratiti. Bićete zadovoljni postignutim i pre svega zadovoljni sobom što će uneti radost i novu dimenziju u vaš ljubavni život i odnos sa partnerom. Oslonite se samo na sebe i svoju intuiciju i ne oklevajte, svaki trud će vam se isplatiti. Na emotivnom planu takođe slede promene i pozitivni obrti posebno za predstavnike treće dekade. Iako ste sada posvećeni poslu i finansijama uskoro dolazi period kada ćete biti okupirani emocijama i partnerom.

Posao

Veoma je važno da se uzdržiš od primanja k srcu svega što te bude iritiralo tokom ovog perioda. Sada je tvoja preosetljivost i prag na osujećenja na najtananijim nitima i vrlo lako može da iz sitnice ili apsurda iskrsne veliki problem sa nesagledivim posledicama. Otuda i potreba da tada sve prelamaš isključivo kroz neku od prizmi iz kolekcije racionalnog i emocionalnog. Ovo upozorenje je besmisleno ukoliko sebi daš oduška na drugim poljima ispoljavanja, jer tada nećeš imati vremena da se baviš sitničarenjem ili presipanjem iz šupljeg u prazno.

Novac

Imaćete podršku prijatelja. Vaša želja da se osamostalite će se polako ostvarivati. Nemoj da odustaneš od željenog kada su finansije u pitanju.

Zdravlje

Vreme je da menjate loše navike.Moguće su glavobolje sredinom nedelje.

Ribe

Skloni ste slabom imunološkom sistemu i trudite se da bazirate ishranu na jačini vaše fiziologije.

Ljubav

Posle perioda lutanja ponovo ste raspoloženi za ljude koji vas vole i koje volite. Posebno ćete se partneru posvetiti ako ste od onih koji su u vezi. Iako niste posve sigurni u sebe i u budućnost vaše veze sada ćete uživati u pažnji i nežnosti koju vam partner pruža. Uspostaviće se harmonija i razumevanje koje vam je bilo preko potrebno nakon toliko provedenih besanih noći. Nećete imati prilike da analizirate svoje i tuđe postupke, pažnje i nepažnje. Sve je u vašim rukama a to je ono što ste želeli. Sledite sebe i svoju intuiciju i nećete pogrešiti.

Posao

Prosto je neverovatno koliko se dobro sa sobom „slažeš“. Neverovatno je koliko ti se često dešava da u svojoj prilagodljivosti koja posebno dolazi do izražaja u nekom od prvih razgovora sa tek upoznatom osobom, zaustiš da izgovoriš istu reč kao i tvoj sagovornik. Po nekoj inertnosti dozvolićeš osobi u znaku Ovna da preuzme inicijativu u razgovoru , ali od tebe umnogome zavisi kako će se taj poslovni odnos završiti ili pak nastaviti.

Novac

Imate manji dobotak na početku nedelje. Naučili su vas prošli dani kako da funkcionišete u polju novca, pa ćete to znanje primeniti.

Zdravlje

Izuzetno će vam prijati fizička aktivnost.Provedite vreme što više napolju. Većini pripadnika ovog znaka zdravlja.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Violeta 0906 200 600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: