Zašto Federer nije baš omiljeni komšija?

Švajcarsi teniski as Rodžer Federer i njegova supruga Mirka moraće da uklone kućicu i tobogan koje su instalirali za svoje četvoro dece u dvorištu vikendice u Lencerhajde-Valbeli, u istočnom švajcarskom kantonu Graubinden.

Izvor: B92

Utorak, 29.07.2014.

23:15

Default images

Naime, susedi sedmostrukog pobednika Vimbldona žalili su se komunalnim vlastima da im ovi dečiji rekviziti zaklanjaju vidik na okolne planine.

Advokat podnosilaca žalbe je izjavio da njegovi klijenti nemaju ništa protiv kućice, visoke tri metra i tobogana, ali traže da se oni pomere iz zone zabrane gradnje.

Federerovi susedi se, takođe, protive dva metra visokoj žičanoj ogradi kojom je opasano imanje teniskog šampiona kao i sadnji drveća visokog rasta u delu dvorišta gde je gradnja zabranjena.

Federer je plac od 8.000 kvadratnih metara kupio 2008. Kuća koja se na njemu nalazila je srušena, a teniser je umesto nje sagradio dve vile.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: