Džilijan Anderson se stidi Skali?

Džilijan Anderson je bila jedno od najpoznatijih lica sa malih ekrana devedesetih, a sada je priznala da joj se nimalo ne sviđa kako je tada izgledala.

Izvor: B92

Petak, 04.07.2014.

20:30

Default images

Glumeći agenta Skalija u "Dosijeu X" bila je toliko iscrpljena da nije nimalo pazila na to kako izgleda: "Čudno je to što nisam, kad su me stavili u ona grozna pastelna odela od likre, ni u jednom trenutku pomislila da prigovorim nešto. Isto mislim i za moju frizuru", smejući se rekla je za britanski "Glamour".

"Morala sam da imam crvenu kosu, očešljanu na određen način, ali pomislili biste da sam nešto s tim onda napravila kad nisam bila na snimanju...Ipak, nije me to doticalo, jer bila sam neverovatno iscrpljena.

Pa sam devet godina išla na posao i bila neko drugi, bez da sam imalo obraćala pažnju na to kako izgledam. Sad kad vidim fotografije sebe u tim groznim modnim izborima, pri čemu mi je i kilaža stalno varirala, ne mogu da poverujem", objasnila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: