Nedeljni horoskop za period od 30.6.-6.7.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.06.2014.

00:00

Default images

Ovan

Pre svega se morate pomiriti sa činjenicom da ste impulsivni i brzi i da to smeta čitavom organizmu. Vaš stav „crno-beli“ svet je za vas noramlan, ali realnost je nešto sasvim drugo. U poslednje vreme mnogo jedete ili previše unostie neku vrstu hranu koja ne prija vašem organizmu. Piće je opasno.

Ljubav

Vaša brzina vas čini da mnogi ne mogu da vas prate. Zato nemojte biti netolerantni i sebični. Uranjate u avanturu, apsolutno uvereni da je dotična osoba rođena za vas, ali ne preterujte. Za nju je to samo površni flert, a vi ćete sigurno kada se sve rasprši, pokupiti sve deliće i pokušati da se na svaki način ponovo sastavite. Neko od kolega vam nudi izlazak na večeru sredinom nedelje. Pristanite na izlazak, nećete se pokajati.

Posao

Veliki pregovori su na vidiku, ali pošto ste vi u depresiji, moguće je da nećete obratiti pažnju na ono što ne valja iza. Ići ćete i na kraći put službeno, koji vam može doneti neočekivana priznanja. Neki dalji profesionalni uspeh morate čekati, ali ovo je uvertira. Na pomolu je i lepo druženje vas saradnika. Trgnite se iz učmalosti na kraju radne nedelje, jer depresija vam nije osobena. Vi ste entuzijasta i dinamičar, pa ako ne uzmete stvaar u svoje ruke – ništa!

Novac

Novčano još uvek niste u potpunosti zadovoljni. Sitni prilivi vas iritiraju, jer vam nameću brigu šta dalje i kako dalje. Možete i u ovom polju promeniti nešto, ako budete se aktivirali dodatno. Biće manja suma novca, ali ćete opet biti zadovoljniji nego da čekate da vam neko udeli.

Zdravlje

Bilo bi dobro da krenete na rekreaciju. Obratite pažnju na noge i cirkulaciju tokom ove nedelje.

Bik

Ako i dalje ostanete zaglaavljeni u vašu fotelju, to bi bilo pogubno za vašu liniju,ali i na zdravlje. Osetljivi ste. Imunološki sistem je u padu. Nervoza čini svoje. Koristite biljne mešavine za smirenje, bolje će vam biti od njih nego od hemijskih medikamenata.

Ljubav

I dalje se sa partnerom ne „nalazite“ na istoj talasnoj dužini. Sitne čarkice već tokom prvih dana ove nedelje. Vi zapravo sanjate da se zaljubite ponovo. Muškarci su stalno odsutni i zamišljaju zabave iz starih dobrih vremena, gde je devojaka bilo napretek, i oko svake se valjalo potruditi. Žene zamišljaju intelektualne tipove, koji su još i kavaljeri. Dakle i muškarci i žene ovog znaka će se naći u ulozi nostalgičara. Prva dva dana nedelje moguć susret sa starom ljubavlju. Značajan preokret sledi.

Posao

Ne radi vam se, je li? Da, upravo tako vam počinje ova radna nedelja. Što se tiče posla savetujemo vam samo ono uhodano. Nikakve promene,niti pregovori, mada će biti nekih interesantnih ponuda. Ne nasedajte na provokacije, iako su dobronamerne kako nedelja odmiče ako radite u mnogobrojnijoj firmi.Ovaj period možete iskoristiti da rešite neke zaostale stvari. U slučaju da ste na odmoru, možda ćete ove dane potrošiti na sređivanje i uređenje doma.

Novac

Bikovima prve dekade pristižu finansije,ali su one samo proizvod uloženog truda i rada. Imaćete neke troškove, pa se vi potrudite dabudete umereni i da samo za nešto preko potrebno date novac.

Zdravlje

Nervoza koja vas razdire dovodi do toga da mnogo pušite, a muškarci ovog znaka mogu se malo više odavati piću. To u ovom periodu može dovesti do problema sa stomakom, ali i sa plućima. Preporučujemo samo čajeve i vitmin C, dok lekovi dovode do kontraindikacija.

Blizanci

Naći će se neko i da brine o vama, posebno što ste nepredvidljivi i nemate nikakav red kada je pravilno funkcionisanje u pitanju. Moguće alergije, ali se nemojte isprobavati neke meleme, ne ide vam trenutno od ruke. Preporučljiv unos vitamina i to više nego obično.

Ljubav

Interesantno je kako muškarac Blizanac može dogovoriti sastanak danas , a pojaviti se sutra. Nemojte to raditi, jer vam osoba do koje vam je jako stalo „kratkog fitilja“, pa možete da se nađete u vrtlogu besa koji neće biti ni malo prijatan. Mnoge devojke ovog znaka vole nepredvidljive tipove, tako da vam predstoji susret već sredinom nedelje sa takvom osobom. U ovoj nedelji je moguće poznanstvo sa jednom dinamičnom, interesantnom osobom. Posle uvodnog upoznavanja, stvari se brzo dešavaju između vas.

Posao

Trebalo bi da iskoristite vreme nakon 1.jula za poslovne pregovore. Iza vas je period rasejanosti i konfuzije, a sada možete polakao da sredite zaostale stvari. Neki od vas mogu biti sprečeni da odu na put. Na kraju radne nedelje se ne treba unositi u raspravu sa kolegama, jer nalećete na veoma nezgodnu osobu. Arogancija je prisutna i kod vas i u sve je većem porastu, ali to je samo vid odbrambenog mehanizma.

Novac

Novac se može pojaviti niotkud, a vi ćete se svakako obradovati, bez obzira koliko morate da ga prosleđujete dalje. Nakon 1.jula dolazi do potpisivanja nekog papira, na osnovu kog vam stiže veća suma novca.

Zdravlje

Prvih dana ove nedelje možete osećati probleme u rukama, plućima, ali će se ispostaviti da vas je samo zahvati zaamor. Preporučljiv je pojačan oprez zbog povreda.

Rak

Bez obzira na prisustvo Sunca u vašem znaku,kao i Jupitera, anđela čuvara, vi kao da i dalje imate neobuzdane strahove. Telo vam dobro reaguje ako ste pod nekom već propisanom terapijom. Pošto je za vas svojstveno da se krećete u svim pravcima osim pravo, tako ćete na nekim proslavama kod vaših bliskih i prijatelja poželeti i poslednji rolat sa mesom, koji ste već probali u više navrata te večeri. Ne brinite ipak će biti samo jedna neprospavana noć jer će vas nakon ovih dana, ovaj neobuzdani poriv za hranom napustiti.

Ljubav

Veza u koju ste postaje stabilnija. Oni koji su u braku već duže vreme doživeće ponovna rasula, posebno ako im je partner Jarac ili Blizanac. Ako ste nekim slučajem u ljubavi sa Vodolijom imaćete burnu nedelju. Moguće su nepredvidljive reakcije partnera. Međutim, ovo je perido kada možete nešto i da promenite. U svakom slučaju nedelja kada na polju emocija sagledavate sve ono što je učinjeno i rezultati su počeli biti vidljivi kada su odnosi u pitanju.

Posao

Potisnite svoju depresivnost. Neka izbije na površinu ekstravagancijaa koaj je deo vašeg poslovnog šarma. Muškarci Rakovi moraju imati čvrst stav prema nadređenima, jer samo tako se mogu izboriti za svoj status. U toku ove nedelje ste još uvek osetljivi, ali se srećom to ne vidi na vama. Onima koji već izvesno vreme je na čekanju glas o poslu i početku na tom polju, upravo sledi u drugoj polovini nedelje. Za zaposlene je stanje uobičajno.

Novac

Trošite nemilice i na ono što vam nije neophodno. Veći priliv novca je u najavi, ali moguće je da ga dobijate tek krajem ove nedelje.

Zdravlje

Osećajni i emotivno ranjivi možete biti i tokom ove nedelje, pa će to dosta uticati na stanje vašeg organizma. Pazite se povreda. Mogući su ginekološki problemi.

Lav

Ne jedite orijentalna jela, preljuta ili suviše začinjena. Nije vreme za isprobavanja novih varijanti jela sa začinima koji su za vas još uvek nepoznanica. Takođe ne treba preterivati sa dijetom.

Ljubav

Vrlo je teško naići na slobodnu Lavicu. Možda je osoba u koju je zaljubljena daleko, ali to je ipak drži vernom, zato se ne trudite previše oko nje. Neke nove ljubavi su u najavi pojedinima ovog znaka, a nekima koji nisu zaokružili neke priče mogu imati obnovu kontakta i najavu susreta koji će se tek desiti u nastupajućem periodu. Ako ste tokom ovo nedelje na putu, možete sresti nekog simpatičnog Raka svetlijih očiju. Muškarci Lavovi će imati veće sreće sa ženama u znaku Bika.

Posao

Već ste se pokrenuli i uhodali. Tempo vam prija, kao i organizacija koju ste sami napravili. Vrlo ste velikodušni prema onima koji su vam odani i koji sa pažnjom slušaju vaše sugestije. Poštujete jedan krug ljudi jer su pokazali poštenje i dobar timski rad. Kontakti na poslu mogu da se prodube, ali ne činite ništa novo tokom ove nedelje.

Novac

Još uvek vam je period presabiranja kada je novac u pitanju. Smireniji ste, jer ste shvatili da nemirima i nervozi nema mesta, jer ništa time nećete promeniti. Raskoš vam je u glavi, ali ste spremni da napornije radite da biste ostvarili svoje ciljeve.

Zdravlje

Probleme sa disajnim organima imaće uglavnom oni iz druge dekade ovog znaka. Ubrzan vam je metabolizam što je jako dobro, ali je moguć problem sa žuči.

Devica

Danima već ustajete na „levu nogu“ , pa se to odražava na stanje vašeg organizma. Pomislićete da povremene mučnine su odraz neke bolesti- Čak ćete se potruditi da promenite nešto u ishrani. Nije ni to naaodmet, ali ovo su dani nervoze i zastoja. Neki od vas su i hipohondrični. Neki čaj koji vas smiruje i sve će biti u redu.

Ljubav

Imate obaveze prema drugima, pa zaboravljate sebe.Maltene nemate lični život. Sa druge strane neki iz ovog znaka svaljuju previše dužnosti na svoje dugogodišnje partnera,jednostavno zaboravljajući kada je dosta. Težite pravoj i iskrenoj ljubavi od detinstva i sada ste nostalgični pri sećanju na neka prva osećanja, prve jače otkucaje srca koja su se desila nekada davno. Muškarac Devica treba da se dobro raspita o devojci koju upoznaje. Razmišljate o vezivanju,ali ne brzajte.

Posao

Oni koji imaju neki ispit tokom ove nedelje neće biti lako. Morate dobro da prionete na učenje. Oni koji su u radnom odnosu, ne vredi da se raspravljaju sa saradnicima. Oni koji su nadređeni ili vode samostalni posao bi trebalo da dobro razmisle pre nekih kritika, jer može se desiti da izgube dobre radnike. Ponekada odete u neki pesimizam i pravite fatalne greške. Čuvajte ih se tokom ove nedelje.

Novac

Mogući dobici od nasledstva ili dogovori koji će doneti popriličan priliv novca. Za potpisivanje dokumenata vam je bolji četvrtak i petak. Osećaj depresije se javlja jer još uvek ne možete da priuštiti sebi neke željene, a i neophodne stvari.

Zdravlje

Moguće su alergisjke promene na koži i problemi sa kostima i zglobovima.

Vaga

Ponekada se pitate koje vam godišnje doba ili vremenske prilike više odgovaraju. Promene utiču na vaše raspoloženje, ali i na stanje vašeg organizma. Osećaj slomljenosti prisutan tokom čitave nedelje. Vitaminska ishrana može vam mnogo pomoći, pa se potrudite da se tako hranite.

Ljubav

Akutna osetljivost je kod vas, ali i to će proći. Odnosi sa vama su oteženi, vašom sklonošću da kažete „možda“ bez obzira da li to mislite ili ne. Neki muškarci ovog znaka su pokretljiviji, dok su drugi ponovo u nekim svojim umišljenim fazama. Većina vas bi sve učinili za miran emotivni život, ali ćete se još uvek nositi sa prisustvom Marsa u vašem sazvežđu, posebno oni iz treće dekade. Vaša prava luka stoji, ali i vi sami ste u konfuziji sa partnerom iz prošlosti koji se ponovo pojavljuje u vaš život.

Posao

Prodaja i kupovina nekretnina i vrednosti je bolja nakon 1.jula, posebno za one predstavnike iz treće dekade. Umetnicima je naklonjen period, posebno ako se bave retrospektivom.Oni koji su imali period zastoja u poslu, evo dobre nedelje za pokretanje, posebno od 2. Ili 3.jula. Sve one Vage koje govore strane jezike ili im je zvanje vezano za isto imaće dobre poslovne ponude. Ne izazivajte bes nekog autoriteta sredinom nedelje.

Novac

Imate sredinom nedelje priliv novca. Troškovi vam za sada nisu veliki ili još uvek ne morate da ih izmirujete. Zastanite i napravite dobar plan troškova, pa nećete se suočiti sa besparicom.

Zdravlje

Stomačne tegobe, ali izazvane nerviranjem. Zato manje nervoze, a više osmeha.

Škorpija

Mnogo pušite! Neka izgubljenost u mislima vas jednostavno tera da se predajete po nekom poroku. Da biste se osvestili ne trebaju vam saveti o zdravlju, jer vi kao da se tegobama, pa i smrti smejete u lice, već trošku kojim ste izloženi. Potrebna vam je detoksikacija organizma.

Ljubav

Možda će vam se jedna Račica jako dopasti, posebno ako ste iz treće dekade ovog znaka. Neke veze će pokušati da se učvrste. Verujte još uvek nije pravo vreme za to. Nije naodmet za otvoren razgovor ako je moguće. Oboje morate ići otvorenih karata. Imate osećaj kao da se vraćate sa ratišta koje je tako dugo trajalo. Niste daleko od istine. Još malo pa će se Saturn pokrenuti iz vašeg znaka. I ovou nedelju shvatite kao nešto što morate da proživite i da zaokružite neke priče. Ovo posebno važi za Škorpija iz druge dekade.

Posao

Ako ste bez posla i Škorpija prve dekade, neke vesti dobijate krajem nedelje. Niste popustljivi, ali vam se situacije nameću da ne smete brzo i grubo reagovati bez obzira na nepravdu. Sastanci i poslovni pregovori vas ne zadovoljavaju. Ostavite, ako je to moguće za neko drugo vreme. Nestrpljivi jeste, ali situcija traži uzdržanost. Ako je ikak moguće idite na odmor, posebno ako dolazite iz drugog dekanata.

Novac

Ne biste trebali da odbijate ponudu i pomoć koju vam nudi jedan saradnik. Ne krije se ništa loše izaa te ponude.Razumljiv je vaš strah, ali sada nemate razloga za brigu. Tim novcem možete prebroditi ove krizne dane.

Zdravlje

Izađite u neku šetnju. Potreban vam je pokret i relaksacija. Možete da počnete i sa jogom ili nekim drugim vidom vežbanja.

Strelac

U izvesnom smislu slično je kao i tokom protekle nedelje za vas. Vaš želudac obično vari sve, ali ove nedelje možete imati veće probleme nego što se nadate. Stoga se čuvajte preteranog unosa hrane ili pića. Ne zaboravite većeg unos kalcijuma i magnezijuma.

Ljubav

Možda sretnete neku veliku staru ljubav iz školskih dana ili ranih godina. Laskanje će biti obostrano, ali i iskreno. Ovo je samo podsećanje na jedno doba, ništa više. Nemojte se prepuštate preteranom maštaranju. Umesto toga učvrrstite odnos, jer imate neka kočenja u komunikaciji. Usamljeni sreću jednog divnog Lava ili Lavicu koji vam osvaja srce. I najmanja iskra ovde je požar, samo obazrivo da ne sagorite u startu.

Posao

Vaša potreba da u svakom momentu budete na više mesta odjednom vas košta umora. Neki odnosi su izmišljotina i vi ste toga sve više svesni. Nije vreme za prekid poslovnog kontakta još uvek, ali se potrudite da nemate probleme sa saradnicima. Manji fokus na ono što dolazi, rešavajte trenutne probleme. Nečiji pristup poslu izgleda neozbiljno. Kraj nedelje donosi neminovan pad koncentracije.

Novac

Imate negativne poene kada su bankovni računi u pitanju. Morate se pozabaviti ovom tematiko tokom ove nedelje. Možda ćete morati da čekate da vam odblokiraju isti, a neka bitna uplata stiže.

Zdravlje

Pripazite na noge. Malo pažnje na ishranu nije naodmet.

Jarac

Već duže vreme razmišljate šta da menjate u ishrani, pa se opet vraćate starom načinu i pripremi. Ono iz bakine kuhinje je najbolje je vaša vodilja. Niste daleko od istine, ali zavisi šta je čija baka preferirala. Izbacite masnu hranu, kao i slatkiše kojima ste u zadnje vreme skloni, posebno ako ste predstavnik druge dekade Jarca.

Ljubav

Procvetali ste kada je vaš odnosu pitanju. Jeste da se provlače nerešena stara pitanja, ali svesni ste oboje da ćete lakše prevazići nesuglasice prilagožavanjem i podrškom. Muškarci Jarčevi su probirljivi, posebno ako su dugo sami. Nije to tako loše, ali vi po običaju znate da preterate. Neki vaši kriterijumi ne moraju da budu jedina istina. Već prvi dani ove nedelje susreti koje ste već dogovoriliu prethodnom periodu.

Posao

Već duže vreme imate problem sa nekim kolegama. Svesni da nije sve do njih, već da moraju da ispoštuju naređeno i rečeno. Neke vesti će vas uznemiriti. Promene na poslu su već izvesno vreme u toku, ali ni jedan pedelj se nisu pokrenuli u toj promeni i uglavnom vas s vremena na vreme bombarduju dezinformacijama. Dani na posli liče svakog dana jedan da drugi.

Novac

Vašom snalažljivošću treba „skinuti kapu“. Neki dobitak stoji već krajem nedelje. Znate gde da ga prosledite, ali to vam samo pravi mir.

Zdravlje

Dobro jeizuzev hroničnog umora.

Vodolija

Preterano reagujete. Previše nervoze. Stare zdravstvene tegobe vas muče, a samim tim vas ponovo podsećaju da morate da sredite nešto u načinu ishrane. Unos vitamina je neohodan.

Ljubav

Impresionirali ste partnera. Polako vraćate poverenje koje ste nekada narušili. Ako ste slobodni može vam se desiti neki interesantan i buran susret sa zanimljivom osobom. Ovo posebno važi za Vodolije treće dekade. Događaji su najinteresantniji od sredine nedelje. Sa druge strane ima neko ko na vas misli tako često i ko vas nije zaboravio. Poželeće susret, tako da očekujte glas. Na vama je šta ćete dalje činiti.

Posao

Vaš optimizam je promenjljiv , ali ujedno nema granica, samo što većinu stvari sada mudro krijete. Na izgledu su poslovna putovanja ili kontakti sa strane, ako ste poslom vezani za drgue gradove ili možda inostranstvom. Često se vodite mišlju da „cilj opravdava sredstvo“, ali pripazite da ne preterate. Vama uspeh sledi, ali sada je samo vreme za polako i temeljno delanje, inače dolazi do pucanja svega što ste do sada uradili.

Novac

Vaša intuicija nepogrešiva kada su primanju u pitanju. Neki od vas će nemilice trošiti, ali sve su to neophdne potrebštine i troškovi. Ne brinite imaće za sve. Imate vesti ua dobar posao i zaradu.

Zdravlje

Moguća prehlada i problemi sa disajnim organima.

Ribe

Koristiteovaj period z mirovanje, za snove, da utišate svoju nervozu. Neki od vas preći na totalnu drugačiju vrstu hrane. Ne bi me iznenadilo da se opredelite za vegeterijanstvo. Bitno je da ne preterujete ni u čemu.

Ljubav

Ozbiljno ste shvatili reči od strane partnera i ne možete da se pomirite sa nekim stvarima. Još uvek ste u vezi, ali nekako sve deluje „veštački“.Neke od predstavnica ovog znaka se dvoume oko dvojice muškaraca. Kada bi mogla od obojice da stvori jednog „mister savršenog“ bilo bi najidealnije. Neke smernice za budućnost u ljubavnom polju daće vam bliska osoba, ali na vama je šta ćete činiti.

Posao

Uložićete mnogo truda i šarma da privedete kraju neke situacije na polju posla. Još uvek nemate adekvatne informacije gde sve ovo vodi. Menjanje sistema i načina rada je aktuelno, ali i neophodno. Probajte da mirno i rutinski odrađujete svoj posao. Čekanje je jedino što vam ostaje. Obratite pažnju na gubitak nekih dokumenata. Sve što se tiče papirologije vezane za posao, morate biti mnogo pažljivi.

Novac

Imate podršku i pomoć bližnjih i partnera. Desiće se neki sitni dobici. Trudićete se da se ne nervirate i da ostanete smireni i tokom ove nedelje. Neće biti dodatnih komplikacija na polju finansija.

Zdravlje

Mogući problemi sa glavoboljo i sinusima. Hronično ste umorni.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Violeta 0906 200 600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: