6 znakova da vas partner vara

Svaka veza ili brak imaju svoje uspone i padove, strastvene epizode i kadrove iz filmova u kojima ne nedostaje drame, suza i razbijenih tanjira.

Izvor: http://zadovoljna.dnevnik.hr

Nedelja, 15.06.2014.

22:50

Default images

Ipak, nekada su loše faze toliko trajne, da posumnjamo da za vezu nema opstanka. Nekada svi simptomi upućuju na jedno – prevaru. Evo nekih od njih.

Foto: kedai lelaki / Flickr.com

Posvećuje vam manje pažnje

Na početku afere, partner će čak pokazivati veće interesovanje za svoju suprugu ili devojku i to zbog griže savesti. Nakon te prve faze i prihvatanja dvostrukog života koji uspešno vodi, počeće sa zanemarivanjem, ali i povremenim podbadanjem, sarkastičnim primedbama i pronalaženju grešaka kod partnerke.

Njegov miris

Mirisi bude žensku intuiciju. Ukoliko partner kući dođe ne mirišući na svoj parfem i odmah ode u kupatilo na tuširanje, što nije njegov uobičajen ritual, imate pravo da mu bez ikakvog okolišanja postavite nekoliko pitanja.

Promena izgleda

Sve češći odlasci frizeru, redovno brijanje i obnavljanje garderobe mogli bi upućivati na sasvim novu osveštenost o izgledu kod vašeg muškarca. Ali isto tako je moguće da želi da se nekom drugom prikaže u najboljem svetlu.

Produženo radno vreme

Već smo se navikli da zvanični završetak radnog vremena nije i trenutak kada odlazimo sa svog radnog mesta. Smanjeni broj ljudi u kancelarijama, projekti koje je davno trebalo završiti i nezainteresovane kolege zatekli su svakog od nas, a moguće i vašeg muškarca. Ali ukoliko nekoliko sati produženo radno vreme postane svakodnevica, moguće je da je reč o predanosti nekoj od kolegica, a ne izvršavanju radnih obaveza.

Surfovanje internetom u kasnim satima

Sumnjivo vam je prečesto proveravanje društvenih mreža? Ako vaš partner naglo zatvori stranu na kojoj se nalazi, pitajte ga zašto je tajnovit.

Velika promena u seksualnom životu

Preljubnik se prepoznaje i u seksu. Prečesto vođenje ljubavi u koje uvodi nove poze i eksperimentiše s nekim vama nepoznatim pristupima, ili čak nezainteresovanost za vaš seksualni život, dokazuju da je došlo do ozbiljnih promena u vašem odnosu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: