Šta žene mogu da nauče od muškaraca

Iako često žene ne razumeju muško ponašanje i smatraju da, kad je veza u pitanju, muškarce treba učiti puno toga, primera radi, kako da očiste za sobom, ima nekih stvari koje žene mogu naučiti od muškaraca.

Izvor: Vijesti.me

Subota, 31.05.2014.

08:30

Default images

Izjasnite se

Dok žene uglavnom svoje frustracije drže za sebe, muškarci imaju tendenciju da o njima govore odmah. Rezultat? Žene postaju još više frustrirane, dok u jednom trenutku ne eksplodiraju, a muškarac kaže šta ima da kaže i nastavi dalje sa svojim životom. O frustracijama treba govoriti, to oslobađa.

Drugačiji pogled

Žene mogu da budu opsednute detaljima i zbog toga često ne vide širu sliku. Muškarcima je lakše da vide širu sliku jer se ne zamaraju najsitnijim detaljima i analizama. Savet: pokušajte da manje pažnje poklanjate detaljima i osetićete olakšanje.

Manje tračarenja

Niko ne voli tračarenje, a opet svi ponekad to čine. Neumerena tračarenja izluđuju muškarce. Muškarcima je manje stalo do toga šta njihovi prijatelji rade i ne upoređuju se s njima. Žene su drugačije i ponekada bi trebalo da se ugledaju na muškarce kad je tračarenje u pitanju.

Manje zameranja

Iako se muškarac ženi izvini sto puta, žena i dalje oseća bes. Kad su muškarci u pitanju, žena bi trebalo da baš zezne stvar da muškarac i nakon izvinjenja oseća bes. Negativna energija zbog ljutnje ne čini dobro, ali ženama je teško da neke stvari tek tako puste. Muškarci su u stanju da isključe ljutnju i krenu dalje.

Fokusirajte se na sebe

Žene se od malih nogu uče da brinu o drugima. Takve stvari posmatraju kroz ponašanja majki i baka tokom odrastanja. Zbog toga se mnoge žene izgube jer uvek stavljaju druge ispred sebe. Muškarac može da ima porodicu, uspešnu karijeru i pobrinuće se za to da nastavi sa svojim hobijima i interesima. I žene bi trebalo da zadrže svoja interesovanja i nakon ulaska u vezu.

Foto: Image courtesy of David Castillo Dominici/ FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: