Kanje Vest i Komon stvaraju poslove za mlade u Čikagu

Poznati reperi Kanje Vest i Komon udružili su snage kako bi pomogli stvaranje više od 20.000 poslova za mlade u Čikagu.

Izvor: NME

Sreda, 23.04.2014.

14:35

Default images

Komonova „Common Ground Fondation“ i Vestova kompanija „Donda House“ će zajedno sa lokalnom zajednicom „Chicago Urban League“ pomoći da se tokom cele godine stvaraju prilike za mlade u Čikagu zahvaljujući godišnjem muzičkom festivalu koji će biti organizovan kako bi se sakupila sredstva koja će biti iskorišćena u dobrotvorne svrhe.

„Jedan od najvećih razloga za sve ono kroz šta nasa deca prolaze jeste siromaštvo. Deci je potreban posao kako bi zaradila novac. Ona žele šansu“, izjavio je Komon na konferenciji za štampu.

Izvršna direktorka lokalne organizacije „Chicago Urban League“, Andrea Zop, objasnila je da je jedna stvar obezbediti letnje poslove za decu, a potpuno druga pružiti im priliku da rade tokom cele godine.

Muzički festival „AAHH! FEST“ biće organizovan svake godine 20. i 21. septembra kako bi pomogao sakupljanje novca za poslove i druge programe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: