Bivša supruga Stros Kana: Nisam znala za njegovu raspusnost

Bivša supruga nekadašnjeg direktora Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Dominika Stros Kana kaže da nije ništa znala o "libertinskim sklonostima" čoveka koji je bio jedan od najjačih pretendenata na mesto predsednika Francuske.

Izvor: Tanjug

Utorak, 22.04.2014.

17:43

Default images

An Senkler, bogata naslednica koja je donedavno bila jedna od najpoznatijih televizijskih voditeljki u Francuskoj, napustila je Stros Kana nakon što je on bio prinuđen da podnese ostavku na mesto direktora MMF-a pošto je uhapšen zbog navodnog seksualnog napada na sobaricu jednog njujorškog hotela, navodi AFP.

"Možete da mi verujete ili ne verujete, ali nisam znala", kaže Senklerova u intervjuu koji će večeras biti emitovan na francuskoj televiziji, a čije su izvode francuski mediji već objavili, o "seks-žurkama" zbog kojih Stros Kanu preti 10 godina zatvora na osnovu optužbi za podvođenje.

"Kada sam se udala za Dominika, znala sam da je šarmer, da je zavodnik. Eto toliko sam znala", kaže ona, priznavši da je čula neke glasine, ali da im nije pridavala važnosti.

"Glasine kruže s ciljem da nanesu štetu, pa sam ih ignorisala", objašnjava bivša Stros Kanova supruga.

Ona kaže da je gajila sumnje kakve se mogu pojaviti kod mnogih parova i da ga je s vremena na vreme pitala da li je to istina, ali je "on znao kako da to porekne i kako da je razuveri".

Senklerova, takođe, navodi da nikada nije poverovala u optužbe koje je iznela sobarica njujorškog hotela Nafisatu Dijalo, a koje je i sud odbacio krajem 2012. godine.

Stros Kanovo hapšenje u Njujorku je pokrenulo mnoge istrage o njegovom seksualnom ponašanju, a najozbiljnija je "afera Karlton" u vezi sa žurkama kojima je prisustvovao u istoimenom hotelu u francuskom gradu Lilu, dok njegovi advokati tvrde da on nije znao da su žene koje su u njima učestvovale bile prostitutke, zaključuje francuska agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: