Ima milione ali se švercuje u vozu

Procenjuje se kako komičar Rasel Brend ima bogatstvo od 15 miliona dolara.

Izvor: B92

Nedelja, 20.04.2014.

15:22

Default images

Bez obzira na to što sebi može da priušti kartu za voz, Brend je priznao da se švercuje.

Nedavno je uštedeo 15 funti kada je bez karte putovao od Londona do Eseksa, prenosi Mirror.

"Kao neko ko je prošao put od siromaštva do bogatstva, znam da me novac neće učiniti srećnijim. Recimo, juče sam uskočio u voz kad sam išao u Čelmsford. Mogao sam da kupim kartu, ali me je umarala cela ideja kupovine. Shvatio sam da samo treba da se provučem ispod rampe pa sam to uradio i samo iskliznuo s druge strane sakriven iza nekoga", ispričao je Brend.

Portparol prevoznika nije želeo da komentariše Brendovo priznanje i napomenuo je kako švercovanje tretiraju jako ozbiljno jer je to u interesu svih koji putuju.

Komičar je nedavno u nekoliko navrata napao kapitalistički sistem ekonomije. Nakon toga su mu kritičari zamerili to što kritikuje kapitalizam, a uživa u luksuzu. Kupio je kuću u Holivud Hilsu, a kada dolazi u London uvek odseda u skupom hotelu "Savoy".

Možda je Brend švercovanjem u sutobusu samo želeo da poručiti kako je ipak deo naroda, bez obzira na milione.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: