Da li je Vesteros spreman za Stark-Targerijan alijansu?

Kit Harington (Džon Snou) i Emilia Klark (Deneris Targerijan) su u započeli svoju romansu, pišu strani mediji.

Izvor: B92

Subota, 19.04.2014.

16:05

Default images

Prošlog meseca popularna "Majka zmajeva" je jasno stavila do znanja medijima da je slobodna ali ne zadugo. Naime nju već neko vreme "juri" njen kolega Kit Harington. Međutim, on nije jedini udvarač Deneris Targerijan, piše Dejli mejl.

Ona se na Vanity Fair žurci pojavila sa kolegom Kori Majkl Smitom koga je upoznala dok je radila na brodvejskoj adaptaciji filma "Doručak kod Tifanija", početkom marta.

Izvori bliski Star magazinu kažu da joj se ipak više dopada kolega iz serije - Kit Harington ali da je brinu njihovi rasporedi snimanja i to što su stalno razdvojeni.
Emilia i Kori Majkl Smit; Foto: facebook.com/corymichaelsmith1
"Emilia je prijateljima rekla kako bi oni bili sladak par. Međutim on je na Islandu ili u Irskoj, dok se njene scene snimaju u Maroku ili Hrvatskoj. Kori joj je prijatan ali je zaljubljena u Kita. Njih dvoje su na putu da ostvare veliku romansu", kaže neimenovan prijatelj Emilie Klark.

U aprilskom izdanju britanskog magazina Instyle ona je rekla: "Stalno me pitaju sa kim se zabavljam trenutno i istina je da nemam nikog. I to mi prija. Rešavam mnogo stvari u ovom trenutku."
Foto: Beta/AP
"U prirodi svake žene je da neguje nekog drugog. Često na račun nas samih".

Takođe rekla je da je ekipa vrlo bliska međusobno: "Drugi glumci u seriji su mi kao porodica i kada nisam na setu - čitam. Moj otac je često govorio - Nikada ne veru nekome kome je TV ekran veći od police sa knjigama, stoga se trudim da čitam".

Emilia je oprezna u započinjanju veze na daljinu zato što je njena poslednja romansa sa Setom Mekfarlanom (kreatorom serije "Family Guy") prekinuta nakon svega šest meseci zato što su, zbog posla, bili razdvojeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: